reizen met privechauffeur !

:chin:
Rondreizen in Thailand met een prive chauffeur is een comfortabele en flexibele manier om dit prachtige land te bezichtigen.
Koy en Dirk bieden deze service nu aan in het nederlands!
unnamed (3).jpg
Dit is dus ideaal voor mensen welke slecht of geen engels spreken en niet een rondreis met een grote touroperator willen maken. Deze rondreizen bezoeken vaak diverse plaatsen welke jij helemaal niet interesant of leuk vindt.
Bij Koy en Dirk bezoek je die plaatsen welke jij bezoeken wilt, je stelt hier zelf je reis samen, of je doet dit samen met ze. Ook kan je al je wensen doorgeven en dan stellen hun een reis samen die zoveel mogenlijk aan je wensen voldoet. Ze regelen alles voor je van hotels tot excursies. Op hun website hebben ze enkele rondreizen staan welke je kan gaan doen maar deze kan je dus ook aanpassen naar je eigen wensen. Tot 3 volwassenen reis je in hun eigen comfortabele auto. Bij meerdere reizigers kunnen ze beschikken over een luxe minivan. En hoewel de meeste minivans in Thailand ongeveer 16 zitplekken hebben is het maximale aantal reizigers 9, ze moeten namenlijk ook de bagage meenemen en de passagiers moeten wel een beetje comfortabel kunnen zitten.
13692514_1736861473234886_1619187071302389491_n.jpg
De prijs is uiteraard afhankelijk van de route, het aantal reizigers en van hoe luxe je je hotels wenst. Maar met 2 volwassenen in middelklasse hotels kost het ongeveer 150 euro per dag. Dit is dan inclusief hotel, auto kosten zoals, brandstof, tol, parkeren, etc ook entree gelden voor tempels en bezienswaardigheden zijn inclusief. Excursies zoals bijvoorbeeld, fietsen in bangkok, olifanten verzorgen in Chiang Mai, vliegen aan ziplines, duiken en snorkelen en het deelnemen aan een tour door een national park zoals Khao Sok en Khao Yai zijn exclusief. Het is afhankelijk van hoe lang een reis duurt of er nog kosten worden berekend voor hun reis van huis naar Bangkok en visa versa.
Koy is officieel gids, dus ook daar hoef je niet meer naar op zoek.

Ze zijn bereikbaar via:
www.privechauffeurthailand.com
www.facebook.com/privechauffeurthailand.
:chin:

1 like

De link naar de website is inderdaad fout. Dit moet .com zijn en niet .nl

Ik weet niet of Georges of Dave de link heeft aangepast maar ik wil degene die het gedaan heeft graag bedanken.
Dus bedankt moderator!!