Reisplan advies BK CM Sukhothai

Sukhothai

Beste Thailandkenners

Kan iemand ons verder helpen want we zitten wat vast in onze reisplanning.
We dachten na 2 dagen Khao Yai naar Ayutthaya te rijden en vandaar de nachttrein naar Chiang Mai te nemen.Na 4 dagen Chiang Mai willen we naar Sukhothai . Ik hoopte gewoon een vlucht te kunnen nemen van Chiang Mai naar vliegveld Sukhothai, Phitsanulok of Tak en dan met taxi of bus naar Sukhothai . Maar als ik het goed heb, lukt dat niet en kan je enkel via Bangkok vliegen.Klopt dit of mis ik iets ?
Indien er idd geen vlucht is hoe reizen we dan het snelst naar Sukhothai ? De trein is blijkbaar al snel 6 tot 7 u sporen.( we reizen met een 6 jarige en willen met uitzondering van de nachttrein, de reistijd per dag niet te lang maken.

Alternatief is ook dat we vanuit Bangkok naar Sukhothai vliegen maar dan zitten we met hetzelfde probleem om in Chiang Mai te geraken. Blijkbaar ook geen vlucht te vinden. We zouden dan de nachttrein kunnen nemen om 20u30 te Phitsanulok maar dan komen we om 4 u aan in Chiang Mai. Niet echt ideaal met een 6 jarige.

Graag tips ivm vlucht, taxi …of eventueel andere planning want we geraken er niet goed uit. Dankjewel

Waarom ga je niet van BKK naar CM met de nachttrein en daarna naar Sukothai? Nachttrein heb ik geen ervaring mee, wij gaan altijd met een VIPbus ivm mijn hele lange zoon. Zo een bus heb je voldoende ( lees veel) been ruimte eten, drinken en een warme maaltijd onderweg. ’ s nachts lekker slapen en als je overdag gaat is er genoeg te zien onderweg.

1 like

Bedankt Charroxx

Kan je die VIP bus vooraf reserveren?

Er zijn verschillende VIP bus ondernemingen. Vroeger, voor de budget vliegmaatschappijen hier kwamen, heb ik een aantal keer VIP999 genomen van Phuket naar Bangkok. Kijk eens hier http://www.จองตั๋วรถทัวร์999.com/, Redirecting..., http://www.busticket.in.th/ of http://www.thaivisa.com/forum/topic/694782-how-to-book-these-very-comfortable-999vip-bus/

Dankjewel Stevenl

Sorry, ik zie je berichtje nu pas. Wij boeken niets van te voren, gewoon omdat we niet weten wanneer we waar zijn. Maar 1 dag van te voren kan, we hebben nog nooit geen plaats gehad. Succes en een fijne reis!