Reisgenootje vanaf nov

Hallo allemaal,

Mijn naam is Sintia, ik ben 26 jaar oud, woon in Noord-Brabant en de planning is om eind oktober klaar te zijn met mijn Master. Ik droom al een hele tijd om naar Australië en Nieuw-Zeeland te gaan en na mijn studie vind ik het tijd worden om die droom waar te maken. Ik wil dan ook rond november van dit jaar naar Australië vertrekken en daar vanaf Sydney (de oostkust), naar Melbourne, via Alice Springs naar het noorden en dan via het noordoosten en oosten weer terug naar Sydney (of net andersom), daarnaast wil ik ook nog Nieuw-Zeeland gaan bekijken. Al sta ik eigenlijk overal voor open! Mijn interesse ligt wel vooral in het oosten.

Ik heb nog geen concrete plannen wat betreft vertrekdatum en hoeveel maanden. Ook ben ik nog aan het nadenken of ik een work en holiday visum wil, wat me wel een slim idee lijkt ivm de kosten.

Dit zal voor mij de eerste keer zijn dat ik zo’n lange reis helemaal alleen maak, vandaar dat ik ook een reisgenootje zoek waarmee ik in ieder geval mijn reis kan beginnen en evt (als het klikt) langer of misschien wel de gehele reis mee te gaan reizen.

Ik hou er van om lekker op avontuur te gaan, maar ook om tussendoor lekker te stappen en op het strand te liggen. Dus lijkt het je leuk om samen met mij aan deze reis te beginnen, dan hoor ik graag van je! Misschien kunnen we vantevoren een keer afspreken om elkaar alvast een keer gezien te hebben en om te kijken of het klikt?! Ik heb er al super veel zin in!

Groetjes Sintia

hey Sintia,

Ik zit er al een tijdje aan te denken om ergens een jaartje rond te reizen en af en toe te werken, maar nog nooit de stap genomen om te gaan. Als ik zou gaan, moet ik alleen gaan omdat dat ik niemand van mijn vrienden mee krijg. Aan de andere kant lijkt het me wel gaaf om zn trip alleen te maken maar toch ook weer spannend.
De reden waarom ik de reis wil maken is omdat het hier in Nederland veelte slecht gaat met het beroep wat ik doe. Ik Hoop dan ook als ik er even een jaartje tussen uit ga (of langer) het weer wat beter gaat in Nederland. Al is de kans klein denk ik…

Ik zou er graag een avontuurlijke reis van willen maken, wil graag de mooie plekjes zien van Australië, wil graag leren surfen en misschien nog meer extremere sporten leren. Het lijkt me gaaf om de reis met een eigen auto te maken, zodat je rustig in the middle of nowhere kan kamperen. Ook zou ik graag lekker opstap wille gaan en misschien een leuk festival mee pakken. Ik hou ook van het relaxen leventje dus op zn tijd even helemaal ontspannen vind ik een prima idee.
Het lijkt me ook gaaf om na nieuw zeeland te gaan om daar de mooie plekjes te bezichtigen en misschien een paar weekjes te snowboarden in de mooie bergen van nieuw zeeland…

Ik ben trouwens 25 jaar, kom uit het noorden van Limburg, hou van gezelligheid. Ik sta open voor andere ideeën, ben een erg makkelijk persoon. Als je intressen hebt in meer contact hoor ik het graag :slight_smile:

Hey Sintia,

Ik ben Evanne, een 20 jarige student. Op dit moment ben ik bezig met het afronden van mijn Master gespecialiseerde leraar zorg. Hopelijk ben ik in oktober klaar en zou dan ook graag op reis willen.

Het aantal maanden en de volgorde van de reis is nog niet besloten. Oftwel, het lijkt mij leuk om samen te reizen en samen de route te bepalen:) Vind je het leuk om af te spreken of het klikt? Wil je mij mailen op: evanne.stad@ gmail.com.

Groetjes,
Evanne

Hey Sintia,

Ik lees jou verhaal en denk meteen: dat lijkt mijn verhaal wel!
Het is voor mij al jaren een wens geweest om richting Australië en Nieuw Zeeland te gaan. Eindelijk heb ik gezien de mogelijkheden besloten om te gaan.
Ook ik wil in november naar Australië vertrekken, naar Sydney. Ik heb nog geen specifieke reisplannen, ik sta voor heel veel open. Ik wil mijn reis niet plannen juist omdat ik dan kan inspelen op onverwachte plannen, zoals de plannen van een leuk reismaatje. Ik weet nog niet voor hoelang ik wil gaan reizen, wel ben ik ook van plan om daar te gaan werken.

Het is ook voor mij de eerste keer dat ik alleen ga reizen en vindt dit ook erg spannend. Daarom hoop ik ook iemand te vinden met wie ik de reis kan starten of zelfs helemaal kan meemaken.
Ik hou ook van afwisseling tussen avontuur en lekker relaxen. Het lijkt mij een heel goed idee om van te voren eens af te spreken om te kijken of het klikt.

Ik ben Hanneke, 25 jaar en woon in het Noorden. Afstand is wat langer naar Noord-Brabant, maar ach… dat ik toch niks vergeleken bij de reis die we van plan zijn te gaan maken :wink:

Wanneer je mij persoonlijk wilt benaderen kun je een mail sturen naar hannekedejong1988@hotmail.com

Ik hoop van je te horen!

Groetjes,
Hanneke