Reisgenoot gezocht tussen juni-november 2016 Azië (m.n. annapurna circuit, Nepal rond oktober)

Hi!

Ik ben een 23-jarige vrouw en ik verwacht rond maart mijn bachelor te hebben afgerond. In plaats van een master te beginnen, wil ik voor onbepaalde tijd gaan reizen (en hier en daar wat werken). Daarmee wil ik in juni beginnen in Azië. Ik zoek een reisgenoot omdat ik toch wat meer de minder toeristische plaatsen wil bezoeken en graag het avontuur aanga. Met een reisgenoot voelt het dan toch wat vertrouwder en natuurlijk een stuk gezelliger. In principe kun je in- en afhaken wanneer je wilt. Ik wil niet al te veel vastleggen maar heb toch een globale planning gemaakt waarbij ik rekening heb proberen te houden met de beste reistijden:

Begin juni een enkeltje richting Hong Kong/Bangkok (wat maar het goedkoopste is) >> Indonesië >> Maleisië (vooral Borneo) [juli] >> Sri Lanka [augustus] >> India [september] >> Nepal [september/oktober] (hier Annapurna circuit en eventueel sanctuary) >> Filipijnen [november] >> Taiwan >> Hong Kong

Eventuele andere landen die ik ook graag door wil crossen, mocht er extra tijd zijn: Tibet, Mongolië, Kirgizië, Tadzjikistan, Japan, Myanmar, Laos. En ik sta open voor suggesties!

De reden dat ik rond eind november weer terug wil zijn is dat ik zoals het nu lijkt, skiles wil geven van December t/m Maart. Maar dit kan altijd veranderen, ik ben verder nergens aan gebonden en ook niet van plan om de terugreis eerder dan september te boeken.

Voel je je aangesproken en ben je avontuurlijk ingesteld? Laat dan graag wat van je horen.
:chin:

Klinkt goed!

Hooi,

Ik heb komende juni/juli 6 weken vrij en wil hier graag 4 weken van op reis gaan in zuid-oost azie (dacht zelf aan thailand, maar sta open voor andere bestemmingen) en ik zou het fijn en gezellig vinden dit niet alleen te doen dus ik ben op ook op zoek naar reisgenoten. Misschien zouden we een stuk samen kunnen gaan?

Over mezelf: Ik ben vrouw, 23 jaar en bezig met mijn master geneeskunde in Maastricht. Ik ben zelf al eens voor stage/safari’s/vrijwilligerswerk naar Uganda geweest en vele stedentripjes maar het reisvirus kriebelt om nu ook in ZO azie te gaan backapcken!

Groetjes,
Vera

App me ff op 0611115300, dan praten we ff verder :slight_smile: groetjes