reis peru

Beste,

Ik zou graag met mijn zoon een reis van 3 weken willen maken naar Peru.

Aangezien ik niet zo graag in groep reis ben ik op zoek naar een reisorganisatie waar ik alles individueel kan boeken.

Kan mij iemand hierin advies geven. Ik vind in belgie en in nederland niet onmiddellijk een organisatie die peru reizen organiseert. Een kennis van mij is dit jaar in belgie naar het vakantiesalon geweest, waar er een organistatie stond die gespecialiseerd is een peru reizen., maar die wist de naam niet meer.

Kan iemand mij hierin advies gegeven

alvast bedankt voor de reacties

chantal

Vrijwel alle reisorganisatoren hebben individuele rondreizen in het programma, dus reizen die wel georganiseerd zijn maar niet in een groep (zie voor een overzicht de website hieronder; daar staan een stuk of 15 individuele reizen).
In het overzicht vind je ook een reis van Peru Online (Sneeuwtoppen en tropische wouden). Die reisorganisatie heeft niet alleen kant en klare reizen maar is ook gespecialiseerd in individuele reizen die je met “bouwstenen” helemaal zelf kunt samenstellen. Misschien is dat de reisorganisatie waarover jij iets had gehoord. (Overigens is het bij veel andere reisorganisaties ook mogelijk om een individuele reis aan te passen door dingen weg te laten of toe te voegen.)

www.reisinfoperu.nl

Hoi,

Weet er iemand je een rondreis in Peru zelfkan boeken via een locaal reisbureau.

Ik heb zo Kenia gedaan. Vanuit Belgie als geregeld met een keniaans reisbureau.

groeten
chantal

In de zomer van 2010 heb ik met mijn familie een rondreis gemaakt door Peru met Aracari Travel. Dit reisbureau kan ik echt aanraden, ze nemen je naar plekken en geven je informatie net even wat exclusiever en wat minder toeristisch!

Koning Aap en Shoestring organiseren reizen naar Peru.
Daarnaast heb je in Peru:
Pure!Peru (http://www.pure-peru.com)
FairTravel4U (http://www.fairtravel4u.org/) (Dutch owner)
Peru Planet (http://www.peru-planet.net/) (Belgium owner)

Peru Planet

Hey kijk toch eens hier, op die site vindt je allerlei informatie over verschillende vakantiebestemmingen…

Veel plezier in Peru !

Kijk ook eens op www.cuscoperu.nl

Beste,

Zelf ben ik net terug van Peru en heb hier een prachtige reis gemaakt. Aangezien ik er ook op stond om met een lokaal reisbureau te boeken heb ik ook even moeten zoeken. Ik heb er uiteindelijk voor gekozen om te boeken met Xtreme Tourbulencia, een lokale touroperator gestitueerd in Cusco.

Ik heb een meer dan goede reis gehad en heb helemaal niets te klagen ! De gidsen waren geweldig gedurende de gehele reis. Ook het contact op voorhand om alles te regelen was prima. Het was nooit teveel om een aanpassing te maken aan het programma, een zeer zeer goede service !

Hoi
op het vakantiesalon in Brussel en in Antwerpen stond er maar 1 reiskantoor, specialist in Peru, en gelegen in peru. Dat was Southamerica planet
Zij doen groepsreizen en individueel op maat gemaakte reizen in Peru en Bolivia en zitten in Lima en Cusco
http://www.vakantiesalon.eu/nl/waarheen-2011/overzicht-exposanten/south-america-planet-peru-planet