Red sea beach resort

Ben op zoek naar investeerders van de Red Sea Beach Resort in Marsa Alam die ondertussen faillier verklaard is om samen een gerechtelijke procedure te starten ivm de fraude.

Beste Cassidy,
Een grote groep van investeerders hebben zich gemeld bij Mondi, de belangenorganisatie in Nederland. Via hen loopt er momenteel een initiatief om een beter inzicht te krijgen in de huidige situatie en de gepaste acties te ondernemen. Hiervoor is er een stuurgroepopgericht van een aantal investeerders die de verdere acties bepalen en coordineren. Voor de kosten voor het inroepen van externe expertise (vb juridische experten, bemiddelaar,…) wordt er een gezamenlijke pot aangelegd waardoor de kosten voor iedereen draaglijk moeten kunnen zijn.
Ik kan je dan ook ten stelligste aanbevelen om lid te worden van Mondi www.mondi.nl (75 euro per jaar) en daarbij te melden dat je investeerder bent van dit project. Daarna zul je een paswoord krijgen voor de gesloten usergroep waarop je alle reeds verzamelde informatie kunt vinden samen met de lopende onderzoekingen en geplande acties. Daarin zul je ook meer informatie vinden omtrent de gezamenlijke ‘pot’ voor het betalen van de experten die ons als investeerders bijstaan in dit dossier. De zaak is veel complexer dan het op het eerste gezicht lijkt. Het initiatief is open voor zowel Nederlandstaligen als anderstaligen gezien we zoveel mogelijk investeerders wensen te bereiken om gezamenlijk onze belangen te verdedigen.
Groetjes en we hopen je binnenkort op het Mondi forum te mogen verwelkomen.
Frank (lid van deze stuurgroep)

Hallo , Heeft er iemand een overzicht wat er gaande is met deze failliet en de investeerders ?
Heeft de curator al nieuws ? Blijft iedereen gewoon bij de pakken zitten ??

Groetjes