Dit wordt dus gewoon gegeten tussen de middag met brood.
Schil eraf,in 4 stukken en hup,naar binnen,blussen met
brood en thee/koffie.
Knoflook idemdito,gewoon rauw een teentje.
Dit wordt dus gewoon gegeten tussen de middag met brood.
Schil eraf,in 4 stukken en hup,naar binnen,blussen met
brood en thee/koffie.
Knoflook idemdito,gewoon rauw een teentje.
niet in 4stukken maar het kapot slaan is veel lekker hmm turkish ![]()
Jullie vergeten het zout! Je doopt de ui eerst in het zout.
Uiensalade is ook lekker
Snij een ui in dunnen ringen
snipper een paar takje peterselie
mix dit door elkaar en besprenkel met citroensap, zout, sumak en een beetje olie.
Wordt veelal bij gegrild vlees gegeten.
De sumak (paars poeder) is om de overheersende smaak van de ui weg te nemen, hij is dan net meer pittig maar wordt zoet.
De ui verliest ook zijn sterkte als je de ringen eerst met zout en citroen besprenkeld en even stevig door elkaar kneedt.
Sumak is licht zurig van zichzelf en zijn de fijngemalen zaden van een bepaalde soort fluweelboom.