Oud & nieuw in Kaapstad

Hallo allemaal,

Heeft er toevallig iemand ervaring met het vieren van oud&nieuw in Kaapstad? Ik ga met m’n vriendin 3 weken naar Zuid-Afrika en waarschijnlijk vertrekken we op 30 december. Iemand tips voor een top oud&nieuw in Kaapstad?

Groeten,

Marcel

Dag Marcel,

super toevallig maar ik ga ook met mn vriendin rondreizen in Zuid Afrika (4 weken) en we vertrekken ook op 30-12 en gaan ook oud en nieuw vieren in Kaapstad. Dus wij zijn ook erg benieuwd naar tips over de leuke feesten met oud en nieuw dan!
Laten we hopen dat er iemand ervaring heeft met oud en nieuw vieren daar. Mocht ik via een andere weg nog tips krijgen, dan laat ik het je via deze site zeker weten!

groet Ron

ben ook met oud en nieuw in kaapstad. ben erg benieuwd wat er te doen is, dus ik volg dit topic ook even! als iemand tips of ervaringen heeft dan hoor ik die graag.

:wink: kom gerust door naar Oudtshoorn!

Wij bieden een fantastisch 4-gangenmenu aan met champagne inbegrepen om middernacht…
Het vuurwerk is ook van de partij.

Groetjes,
Jeroen

Villa Rustique gastenverblijf & restaurant
www.villarustique.co.za

Hallo Allemaal,

Oud en nieuw in Kaapstad is echt super! De lampen op Tafelberg gaan aan en er is mooi professioneel vuurwerk en straatmuziek in Waterfront. Ook zijn er overal nieuwjaarsfeestjes in de Kaapse nachtclubs.

Wij houden op onze site (http://www.stage-zuid-afrika.nl/Evenementen-Kalender-Kaapstad.html) een maandelijke activiteiten en uitagenda voor studenten en stagiaires in Kaapstad bij. De leukste nieuwjaarsfeesten hebben we in de agenda opgenomen.

Groeten
Jeroen (www.4exchange.nl)