Nieuw kletstopic.. ama sadece Türkçe konusmak!

Vraagje… Als ik allemaal lose woorden achter elkaar zet… Vanuit een woordenboek klopt het dan nog ofniet ?

Of het klopt ligt er helemaal aan wat voor woorden je gebruikt… Maar begrijpen doen ze het vast wel :wink:

Haha oke dankje !

Cynthia ben uyumak degil cünkü ben çok basinc aklimda.
Ben ögrenmek Turkce önce ne zaman askim ve ben gelmek msn askim ögrenmek bana biraz Turkce ve ben ögrenmek benim askim Hollandaca. Ben de ögrenmek ne zaman ben kulanmak makine tercüme. Ben hizli ögrenmek.

Cindy… Haha je kan best wel goed turks hoor =| Ik vind het knap !

Pff haha tja het ziet er misschien goed uit maar voor turken klinkt het hetzelfde als voor ons turken die belabberd nederlands praten haha. Maarja askim en ik hebben een soort ‘‘eigen’’ taaltje ontwikkelt met turks, nederlands en engels alles door elkaar en we begrijpen elkaar :slight_smile:

Haha nou cindy ik vind het wel knap hoor dat je hele zinnen achter elkaar kan plakken het blijft bij mij op een èèn of andere manier toch niet helemaal hangen… Haha en ik denk dat we allemaal zon taaltje hebben ik iedergeval wel hihi.

Kizlar! Niye kimse daha yazmiyor burada? Haydi kizlar :wink: Türkce konus! :smiley:

Hahaha… ben istiyorum… amaaaa ben biraz turkce konusmak… cünkü turkçe çok zor yaaaa. :frowning:

Haha evet biliyorum, Türkce cok zor. O yüzden burada yazmak lazim, o zaman daha ögrenebilisin :wink:

haha ama missymay sen zaten cok iyi turkce konusuyorsun…bizim icin abrakadabra gibi…!!

Haha Türkçe abrakadabra artık :wink: benim için de!
Deli gibi bir dil, ve hiç başka bir dil benzemiyor…

tabi haklisin…!!
ama alanyadan yoksa baska biryerde’den insanlar anliyorum. ama manavgat’ta insanlar cok cabuk konusuyorlar…normal degil
iki gun once koye gittim…anne ve baba hic bir zaman anliyorum…!! maalesef :wink:

mashAllah biz hollandaca konusuyoruz…!!!

Benim annem ve babam Niğdeliler…onlar de hiç anlamiyorum!
Ama doğru söylüyorsun Manavgatlılar çok çabuk konuşuyorlar.
En kolay İstanbullular anlıyorum! Onlar yavaş ve gerçek Türkçe konuşuyorlar. Sokak dilli değil.

eger anne soyleyor : gel gitme otur…
bence bu en guzel…!!
ne istiyor…? gelmek zorundayim mi…? gitmet zorundayim mi? oturmak zorundayim mi.?

ve tekrar haklisin istanbullular en kolay…!!

senin annen ve baban cok uzak…ne kadar guzel…!!!
haha saka :wink:

Hehe annen biraz deli, değil mi? Yok yok şaka. Ama niye böyle zor diyor. Artık “otur” söyleseydi, sen anlıyorsun, yeter…yok yok “gel gitme otur” söylüyor haha!

Doğru söylüyorsun çok şükür annem ve babam yakın değiller hehe! (A)

Ama canım vallahbillah senin Türkçe ne güzel oldu! MaşAllah!

Offffff… Snap er echt de ballen van hahaha :smiley:

we hebben het erover dat we de mensen in Manavgat zo moeilijk verstaan omdat ze zo snel praten :wink: Mensen uit alanya of istanbul praten wel weer duidelijker :wink:
En over schoonouders haha!

Ik kwam er op zich wel uit dat het over mensen ging die snel praten… maar verder haha… inderdaad abrakadabra!

zaman zaman… öğrenebilirsin canim, merak etme!
ama çalışmak lazım :wink: iyi olacak