Nieuw in Thailand

Beste mensen,
over twee weken gaan we met onze twee kinderen naar Thailand op vakantie. We willen ook nog een weekje lazen op the beach.
We zoeken een plek waar geen massa toerisme is, eenvoudig huisje op het strand met goede snorkel mogelijkheden bij voorkeur dierect aan het strand

wie weet een een leuke plek waar het ook nog eens niet vijf dagen regent.

hartelijk dank voor de reacties!!
Teun

Ko Samet is een prima bestemming om een aantal dagen van de zon, het strand en de zee te genieten. Het voordeel is dat dit eiland vrij snel en makkelijk te bereiken is vanuit Bangkok.
U kunt zich vanuit Bangkok met de taxi naar Ban Phe laten brengen. Vanuit het kleine vissersdorpje Ban Phe vertrekken de boten naar Ko Samet. Echter is een taxi van Bangkok naar Ban Phe nog vrij prijzig.
De goedkoopste manier om van Bangkok naar Ko Samet te reizen is met de bus. Vanaf het oostelijke busstation in Bangkok (station Ekamai) vertrekken er gedurende de hele dag bussen naar Ban Phe. Op dit station kunt u een retourticket voor de bus en de boot aanschaffen. De reistijd naar Ban Phe bedraagt ongeveer 3 uur waarna u nog een klein half uurtje moet varen om op Ko Samet te geraken.
Ook is het mogelijk om een speedboot te reserveren die u in ongeveer 10 minuten naar Ko Samet brengt.
Koh Samet is een rustig eiland speciaal in de week,in het weekend kan het wel heel erg druk zijn.
De thais komen vanuit Bangkok naar dit eiland om uit te rusten.
Ikzelf georgessiam ben al een paar keer naar dit eiland getrokken en kan het alleen maar de mensen aanraden om daar naar toe te trekken.
je kunt er motorfietsen huren voor 100bath per dag,jetskieen of een ritje op de bananaboot talrijke restaurants aan het strand etc…voor verdere info moet je maar eens surfen op:www.thailandvoorbeginners.nl Agoda.nl /Koh Samet - Hotels --Resorts

http://www.kohsamethotels.com/images/saikaew01.jpg

1 like