Nederlands sprekende au pair gezocht - nabij New York City - per January 2017

We zoeken een Nederlands sprekende aupair voor een baby van n paar maanden, per January 2017. We zoeken iemand die ervaring heeft met baby’s en die dan door de weeks vooral op de baby kan passen. We wonen in de buurt van parken en het strand en verwachten niet dat je het huis ook poets, we hebben een poetsvrouw. Wel dat je het huis netjes houdt.

We wonen een uurtje van New York City vandaan, loop/fiets afstand van de trein naar New York. En je kan makkelijk in t weekend NY gaan verkennen.

In ons huis heb je de zolder voor jezelf, zodat je wat privacy hebt, wanneer je niet aan het oppassen bent.

Voor meer informatie kun je ons het beste mailen.

Groetjes,

Lizzy

Hoi Lizzy,

Mijn naam is Silvia de Jong, ik ben 24 jaar ( in januari, 25 jaar) en ben een vrolijk spontane en vriendelijke meid die positief in het leven staan.
Ik werd meteen enthousiast toen ik je berichtje las. Mijn droom is altijd nog om naar Amerika te komen, en zeker met dit doel. Ik ben namelijk gek op baby’s en vind het leuk om ze te verzorgen en te vertroetelen. Ik heb zeker ervaring met deze doelgroep, mede door mijn SPW opleiding die ik een aantal jaar geleden heb afgerond en door verschillende oppasbaantjes. Ook heb ik veel voor mijn nichtjes moeten zorgen en pas ik nu zo nu en dan op een meisje van 6 maanden.
Op dit moment werk in de gehandicaptenzorg en ben ik bezig met mijn scriptie (HBO maatschappelijk werk en dienstverlening). Mijn hobby’s zijn volleybal, zwemmen, koken en lezen.
Ik zou per januari beschikbaar zijn voor 4 a 5 maanden.

Ik hoop gauw iets van je te horen!

Met vriendelijke groet,

Silvia de Jong

Hoi Silvia,

Bedankt voor je mailtje. Het lijkt alsof je inderdaad genoeg ervaring hebt om op kids te passen, dat is harstikke fijn.
Ik ben nieuw in het au pair wereldje en ik heb begrepen dat je minimaal een jaar au pair moet zijn als je naar Amerika wil komen.
Dat zou ik even moeten nakijken, maar je zegt beschikbaar te zijn voor 4/5 maanden. Zou je ook langer beschikbaar zijn als dat een vereiste is om naar Amerika als au pair te komen?

Groetjes,

Lizzy

Hoi Lizzy,

Ik heb ook eventjes voor je rond gekeken en inderdaad moet je voor een jaar naar amerika voor aupair! Ik ben alleen maar 5 maanden beschikaar…sorry!

Succes met zoeken!

Groetjes Silvia

Hallo Lizzy,

Op dit moment pas ik op hele lieve kinderen, wat ik alweer 10 jaar met heel veel plezier doe.(gast ouder) Waarvan 1 jaar als Aupair in Mexico. Nu las ik hier boven dat als je in Amerika wilt werken als Aupair dat dat minimaal voor een jaar is. Voor mij is dat geen enkel probleem. (Langer is ook geen probleem) Ik zit alleen met de leeftijd… Ik ben 31 en voor Amerika is dat al te oud dacht ik.

Misschien weet jij daar meer van?
Groetjes Tineke

Hoi Tineke, ja het au pair exchange programma is voor jongeren tot 26 jaar. Helaas zou je dan niet als au pair naar Amerika kunnen komen.
Gr. Lizzy

Hoi Lizzy,
Ja dat is dan weer jammer. Maar niks aan te doen. Heel veel succes met het vinden van een au pair. Misschien zou je het ook via greataupair kunnen proberen.

Groetjes tineke

Hey toekomstige Au Pair, de vacature is nog steeds open!

Groetjes, Lizzy

Hoi Lizzy,

Ik ben Genevieve Prior, 22 jaar. Ik werk sinds m’n 17de in de kinderopvang en heb het zeker nog naar mijn zin! Ik heb zowel op de baby als peutergroep gewerkt en ook met oudere kinderen. Ben in het bezit van een Pedagogisch Werker niveau 4 diploma. Werk momenteel als zzp’er ook in de kinderopvang op een babygroep.

Groetjes
Genevieve

Hoi Genevieve, als je geinteresseert bent om au pair te worden bij ons per januari 2017, stuur dan even een mailtje met meer informatie over jezelf naar yzzilp@hotmail.com. Bijvoorbeeld: wat meer over je achtergrond, studies, familie, oppas ervaring, hobbies etc.
Waar kom je vandaan, hoe oud ben je, wat vindt je familie van je plan om au pair te worden. Ben je als eens au pair geweest? Een foto vanjezelf. Waarom je graag au pair zou willen worden. Waarom in Amerika etc.

Groetjes Lizzy

Hoi!

Ik ben Sarah-Manon Blok, 18 jaartjes jong en erg geinteresseerd!

Ik ben sinds kort gestopt met de opleiding AV-Specialist door een lack of interest, bleek helaas niks voor mij te zijn. Maar dat betekend wel dat ik enthousiast op zoek ben naar iets nieuws! Iets waar ik me wel aangesproken tot voel en ik mijn volle aandacht in kan stoppen.

ik heb ervaring met het verzorgen/oppassen en vermaken van jonge kinderen, en ook nooit moeite mee gehad ( de kids volgensmij ook niet :wink: ). Desondanks ben ik nog nooit als Au Pair naar het buitenland geweest, wat mij een toffe , maar dus ook compleet nieuwe ervaring lijkt.

Het lijkt me heel vet om te zien hoe het dagelijks leven er in Amerika eruitziet! Ook ben ik beschikbaar voor een volledig jaar.

Ik hoop snel van jullie te horen!

mvg,

Sarah-Manon.

Beste Lizzy,

Mijn naam is Hayat, ik ben 30 jaar en woon in Amsterdam. Na het afronden van de MBO opleiding Onderwijsassistente niveau4 ben ik als pedagogisch medewerker aan de slag gegaan bij UK kinderopvang. Ik heb hier veel ervaring opgedaan met de opvang, verzorging en ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar. Daarna volgde een verdere ontwikkeling op een BSO groep bij AKROS-Amsterdam waar ik 6 jaar lang in dienst ben geweest. Ik heb hier veel geleerd en heb verschillende functies binnen het bedrijf beoefend. Ik vind het erg belangrijk om kinderen een aanwezig gevoel te geven. Dit doe ik door leuke dingen met ze te ondernemen, zoals liedjes zingen, knutselen en - als het weer het toelaat - lekker buiten te spelen.Ik ben er van overtuigd dat ik de juiste liefste oppas ben voor uw kind.

Ik ben ook in het bezit van een kinder EHBO diploma.

Met vriendelijke groet,

Hayat

Email: Hayat.antar@outlook.com

Ik heb ook ooit een poging gedaan tot au pair in the usa en dit kan helaas tot je 26ste tenzij ze het aangepast hebben (ik heb het over 7 jaar geleden)

Groetjes Kimberley

Hoi Hayat. Om au pair in Amerika te worden, mag je niet ouder zijn dan 26 jaar helaas. Andere landen hebben andere regels, daar zou het wel kunnen. Succes.

Bedankt allemaal, we hebben een au pair gevonden!

Beste Lizzy,
Mijn naam is Karima. Ik woon in Zwolle en zit nu in 6 vwo. Na mijn examen zou ik graag een jaartje als au pair naar New York gaan. Ik las uw bericht uit 2016 en het sprak mij heel erg aan. Ik vraag mij af of u inmiddels weer of binnenkort weer op zoek bent naar een au pair. Ik ben een spontane zelfstandige meid die het heel leuk lijkt om een jaartje op uw dochtertje of zoontje te passen. Ik ben deze zomer 10 dagen in New York geweest en ik vind het een geweldige stad met hele vriendelijke mensen. Ik zou graag terug komen als au pair. Naast het oppassen lijkt het mij erg leuk om perfect Engels te leren spreken.
Ik hoor graag van u.
Met vriendelijke groet,
Karima