Mongolië, Bhutan en Libië nieuw bij De Boer & Wendel

Rijswijk, donderdag 24 november 2005 - De Boer & Wendel, specialist in bijzondere verre groepsrondreizen, introduceert het komende zomerseizoen enkele bijzondere nieuwe bestemmingen. In het Midden-Oosten en in Azië biedt de specialist Libië, Bhutan en Mongolië aan, boeiende bestemmingen met fascinerende culturen. Wie niet op ziet tegen een beetje kou, treedt in de voetsporen van Willem Barentsz en ontdekt Spitsbergen. In Oost-Afrika zet de Boer & Wendel wegens succes de in het winterseizoen al geïntroduceerde bestemming Madagaskar voort.

Nieuwe bestemmingen in Midden-Oosten & Azië
Libië, Bhutan en Mongolië zijn drie nieuw bijzondere bestemmingen in de brochure Midden-Oosten & Azië. Daarnaast is het aanbod aanzienlijk uitgebreid, vooral voor India, Thailand en China. Verder is het voor een groot aantal rondreizen mogelijk deze voor een privé-gezelschap van minimaal twee personen te boeken. Het gezelschap reist per auto of minibus, met begeleiding van een Engelssprekende gids en/of chauffeur. Verblijf is op basis van logies en ontbijt. Deze noviteit vinden klanten overigens in alle reisbrochures van De Boer & Wendel.

Nieuw: Spitsbergen in Noord & Latijns-Amerika
Stap in de voetsporen van Willem Barentsz en ontdek Spitsbergen, maar dan zonder de ontberingen die de Nederlandse zeevaarder in de 16e eeuw onderging. De Boer & Wendel introduceert deze fascinerende bestemming met een 11-daagse rondreis volgens de Global Collection. Verder een aantal nieuwe rondreizen, waaronder een 21-daagse rondreis West-USA langs nationale parken volgens de Diamond Collection. Bijzonder is ook de 14-daagse rondreis ‘Midzomernacht magie’ door IJsland volgens de Global Collection. IJskoude gletsjers, geisers, kristalheldere stroompjes, bizarre lavalandschappen, het sprookjesachtige Noorderlicht en een betoverende middernachtzon. De Diamond Collection van De Boer & Wendel bevat groepsrondreizen in Nederlands gezelschap met een Nederlandse reisleider, inclusief alle maaltijden, excursies en entreegelden. Verblijf in eerste klasse accommodatie. Kwaliteit, gemak en comfort staan centraal voor de klant. In de Special Collection zijn groepsrondreizen in Nederlands gezelschap opgenomen met een Nederlandstalige reisleider, waarbij de reizen volledig thematisch zijn opgezet. De thema’s zijn ‘Natuur & Duurzaamheid’, ‘Cultuur & Historie’, ‘Gastronomie & Wellness’ en ‘Festivals & Couleur Locale’. De hoogste kwaliteit, gemak en ruimte voor eigen invulling staan centraal voor de klant. Groepsrondreizen in internationaal gezelschap met Engelstalige reisleiding zijn opgenomen in de Global Collection. Niet alle maaltijden en excursies zijn bij de prijs inbegrepen. De accommodatiegraad verschilt per bestemming. Zo kan er bijvoorbeeld worden gekampeerd in Zuid-Afrika, maar zijn er ook groepsrondreizen met verblijf in eerste klasse hotels.

Nieuw: Madagaskar in Zuidelijk & Oost-Afrika
Het aanbod van de Diamond Collection rondreizen naar zuidelijk en Oost-Afrika is opnieuw verder uitgebreid met het eiland Madagaskar als nieuwe bestemming in het zomerseizoen. Een bijzondere bestemming, omdat het immense eiland voor de oostkust van zuidelijk Afrika een flora en fauna laat zien die klanten elders niet tegenkomen. Op Madagaskar groeien tientallen verschillende bloemen- en plantensooorten en leven bijzondere beesten zoals de halfaap lemuur.

Australië & Nieuw-Zeeland aparte brochure wordt jaargids
In het vorige seizoen waardeerden klanten al het feit dat De Boer & Wendel voor Australië en Nieuw-Zeeland een aparte brochure had uitgebracht. Dat concept wordt nu voortgezet in een brochure die geldt voor een heel jaar.

Voor alle programma’s: diamonds are forever
Kanten die vóór 1 maart 2006 uit een van de vier programma’s van de Boer & Wendel boeken, kunnen een keuze kunnen maken uit een aantal juwelen voorzien van een diamantje met een waarde tussen Euro 150,- en Euro 300,-. Dit aanbod geldt voor het gehele programma van De Boer & Wendel.

Bron: TourPRess Holland