Mongolië vanaf 16 mei 2014: medereizigers gezocht!

Beste reizigers!

Op 15 mei vliegen wij naar Mongolië. Daar willen we een tour boeken met andere reizigers om de kosten een beetje te drukken. Misschien ben jij rond die tijd hetzelfde van plan?

Wij zijn Pim en Jiska. Als je dat Googled vind je genoeg over ons op onze website (mag ik hier niet linken). Mongolië wordt onze laatste bestemming van een reis door Azië en Oceanië en weer Azië!

Hopelijk krijgen we alvast een bekende uit Nederland zover om mee te gaan, dan zouden we al met z’n 3en zijn. Dat betekent dat we met nog 3 reizigers een busje kunnen vullen. De duur van de tour (waarschijnlijk +/- 2 weken), wel of geen kampeerspullen huren, gids of alleen driver en last but not least de route hangen ook van jou en de prijs af.

Ben jij stil of juist een kletser, cultuurgek of juist een liefhebber van ongerepte natuur; we kunnen ongetwijfeld prima met elkaar Mongolië verkennen. Laat even een berichtje achter in deze thread of via PB!

Een andere keer naar Mongolië, of al eens geweest? Dan kunnen wij en WW je input hier goed gebruiken: http://www.wereldwijzer.nl/showthread.php?t=172551

Via Wereldwijzer app