Leuk appartement/hotel gezocht in december

Hallo allemaal, is er iemand die voor ons een leuk appartement of hotel weet in de regio Rio de Janeiro in december 2009? ( van 27/12 tot 01/01/2010?)
Wij zijn een Nederlands gezin met een tweeling van 15 jaar.
Alvast bedankt voor je reactie.
Groet,
Marion:dag:

de leuke zullen in die periode en heel erg duur zijn of waarschijnlijk al volgeboekt. Nieuwjaar ( en carnaval) is DE vakantietijd van t jaar voor de brazilianen.
Vaak ook wordt er met een minimum van t aantal dagen geboekt (1 week of 10 dagen minimum) in deze periode. Wij zitten bv nu al volgeboekt voor de periode van oud en nieuw.
Als je kunt zou ik oud en nieuw eruit laten, scheelt je vaak de helft of nog meer en je hebt veel meer keuze. Over t algemeen begint het hoogseizoen zo de 20ste december maar zelfs met kerst kun je altijd nog wel wat voor een goede prijs krijgen, dat is meer een ´thuisfeest´ voor de brazilianen. Maar vanaf de 26ste decemeber komt t vakantielegioen op volle gang!

Hallo Landcruiser,
Hartstikke bedankt voor je reactie.
Onze vlucht is al geboekt dus…we zullen wel moeten!
We komen van een vriendenbezoek via Buenos Aires en Montevideo en wilden nog een paar dagen uitrusten in Rio voordat we weer terug naar huis gingen.
Maar nogmaals hartstikke bedankt.
Groetjes,
Marion

Nou ja wie weet heb je mazzel. alvast op internet de accomodaties uitpluizen, telefoonnummers opschrijven en als je hier bent aan t bellen gaan is misschien een optie. Er kan altijd iemand zijn die niet op is komen dagen natuurlijk.
je zou evt. onze naamgenoot op Ilha Gande eens aan kunnen schrijven,(heeft ondanks de naam niks met ons te maken dus ik zit geen verkapte reclame te maken hoor! Weet ook niet hoe zijn prijzen en voorwaarden liggen) www.pousadadoholandes.com.br

Als je niet perse in Rio hoeft te verblijven is Cabo Frio ook een leuk alternatief.

Ja op zich wel maar probleem is dat met de feestdagen t ook overvol zal zijn en met belachelijke prijzen.