kok-gastvrouw-heer(stel) gezocht in Duitsland

Voor ons Hotel (19 kamers) 10 minuten van Winterberg en 15 minuten van Schmallenberg in Sauerland Duitsland zoeken wij een een kok-gastvrouw-heer(stel) die samen de keuken, restaurant en café willen runnen.

Het hotel:
Het hotel heeft totaal 90 zitplaatsen verdeeld over een eetzaal(40), een Grand café met open haard (20) en een terras(30) met een schitterend uitzicht. Het hotel heeft meer dan 8.000 overnachtingen per jaar en is een uitgangspunt voor motorijders, wandelaars, wintersporters, mountainbikers en de gewone rustzoekers.

Keuken:
Voor gasten van buiten is het restaurant op dit moment niet open, dit door beperkte tijden dat de huidige kokkin aanwezig kan zijn (voorbereidingstijd en dagen). In het dorp zijn vele kleine pensions, vakantiewoningen en appartementen zonder restaurant voorzieningen. Het dichtbijzijnde restaurant is ca. 1,5 km van de dorpskern verwijderd.
Het niveau van de keuken:
We willen de gasten een gevoel geven van tevredenheid en gemoedelijkheid. Geen pretenties, geen sterren, b.v. Schnitzel, Varkenshaas, Biefstuk, Zalm, mixed grill, gewoon goed tegen een eerlijke prijs. Per dag een wisslend 3 voor, 3 hoofd en 3 nagerechten met voorkeur vooraf reserveren. De presentatie van het eten is voor ons wel erg belangrijk. Zodat de gast kan zien dat het met aandacht is gemaakt. Hierdoor worden wij bv op Zoover ook enorm goed beoordeeld.
Het is uiteraard een must dat de 9,1 die wij op dit moment hebben behaald ook ongeveer daar blijft staan.
Wie zoeken wij:
Wij zijn op zoek naar een stel dat op zelfstandige basis de keuken, restaurant en de bar kan uitbaten. De duitse taal machtig zijn is van belang.
Minimaal 1 persoon moet Sociale hygiene, HACCP en een Allergencertificaat hebben, of een gedegen vakkennis hebben opgebouwd. Voor en nacalculatie is een pré. In Duitsland zijn alle papieren vrij makkelijk te behalen.

Wat bieden wij:
Leuk werk in een zeer informele sfeer, inclusief een ruim appartement in en een mooie omgeving.
Hulp en advies van de huidige kokkin met 35 jaar horeca ervaring.
De vergoeding is op basis van een maandelijkse pacht en een percentage van de behaalde omzet.
Geen eigen investering nodig!