Bediening gezocht (in Zwitserland)

Bediening gezocht (in Zwitserland)

Bar/Gasthof Engel Hitzkirch

Per direct zijn wij op zoek naar 2 Nederlandse vrouwen tussen de 22 en 35 jaar die in Zwitserland ons Bar/Restaurant Team willen versterken.

Vereisten:

  • Gedegen ervaring vanuit Horeca.
  • Spontaan overkomen
  • Service georiënteerd
  • Zelfverzekerd
  • Initiatiefrijk
  • Efficiënt
  • Van aanpakken houden.
  • Gezellig !!
  • Ondernemend meedenken om ons bedrijf extra gestalte te geven.
  • Zo nu en dan een paar overuren maken is geen enkel probleem voor je.
  • Goede beheersing van de Duitse Taal is een must

**Beschrijving Gasthof Engel:
**
Onze bar/restaurant wordt voornamelijk bezocht door de lokale dorps bevolking, leeftijden van de gasten variëren van 20 t/m 80 jaar. In de Bar + Restaurant worden zowel drankjes als regionale maaltijden geserveerd.

De Bar (75 m2) bevindt zich schuin boven het ondergelegen Gasthof restaurant, met direct daarboven het Hotel, tezamen vormt het één geheel. Het etablissement ligt in een relatief klein Zwitsers dorp waar de lokale bevolking onze meest geziene gast is, in totaal zijn we met 5 medewerkers. In de gehele Bar mag worden gerookt (sigaretten), in het restaurant niet !

Waarom op zoek naar Hollandse en geen Zwitserse medewerksters:

Nederland staat bekend om hun onbeschrijfelijke gezelligheids gevoel wat ze kunnen creëren, iets wat praktisch ontbreekt binnen de Zwitserse Horeca. Vanuit die achtergrond zouden we daarom graag een stukje Nederlandse gezelligheid in ons Horeca bedrijf willen betrekken.
**
Duur arbeids contract:
**

  • Onbeperkt

  • Voorkeur naar iemand die bereid is een paar jaar bij ons werkzaam te zijn.
    **
    Inwoning:**

Mocht je dat wensen dan bieden wij gedurende je gehele werkverblijf een Kamer aan in ons Hotel incl. alle faciliteiten, hier zijn géén extra kosten aan verbonden. Ontbijt/Lunch/Diner in ons eigen restaurant is daar tevens gratis bij inbegrepen.
**
Vast loon (exl fooi):**

Netto CHF 1.750,= per maand (EUR 1.620)

CHF = 0,92 EUR
**
Fooi:**

Bovenop je vaste salaris kun je rekenen op ongeveer CHF 800 tot CHF 1000 per maand (gemiddeld) aan contante fooi.
**
Proefperiode:**

Om te zien of het tussen beide partijen klikt zouden we je in eerste instantie graag willen uitnodigen voor 1 week proeftijd. Tijdens deze proefperiode kan je vanzelfsprekend gratis gebruik maken van de Bed & Breakfast faciliteiten zoals hierboven genoemd. Voor de proefperiode wordt gewoon salaris uitbetaald, voor 7 dagen CHF 450,=
**
Easy Jet:**

Als je het een beetje handig boekt kost een Retour ticket Amsterdam Basel niet meer als CHF 100,= Ongeacht of je de proefperiode succesvol **doorloopt krijg je tot een bedrag van CHF 100,= van ons aan reiskosten vergoed.

Video:**

Omdat we hier in Zwitserland niet om de hoek zitten t.o.v. NL zouden we het zeer waarderen indien je tezamen met je sollicitatie brief (incl foto) even de moeite wilt nemen om een korte 1 minuut video opname van je zelf te maken en deze als .avi of .mp4 aan ons door te sturen. Gewoon als introductie spontaan wat over jezelf vertellen voor een eerste indruk, video opname vanzelfsprekend in het Duits! :wink: Tip voor het uploaden van de video file: www.filedropper.com, de upload link kan je ons tezamen met jouw sollicitatie brief door mailen.
**
Sollicitatie brief:**

Maak het jezelf niet te ingewikkeld met het schrijven van een sollicitatie brief, liever spontaan als volgens strakke etiquette richtlijnen.
**
Website:**

We hebben (nog) geen website.
**
Scholing:
**
Voor degene die gedurende hun arbeidsverblijf hun Duits (spreken/schrijven) nog wat verder willen bijschaven bestaan er hier in de directe omgeving van Hitzkirch 2 scholen waar Duits wordt onderwezen.

Gasthof Engel
Luzernerstrasse 1
6285 Hitzkirch

email: gasthofengel11@gmail.com

Topic mag gesloten worden ! Dank je…