Jongerenreizen Thailand

Jongerenreizen Thailand

Thailand is het land van de glimlach, waar het altijd warm is. De ideale omstandigheden voor een vakantie of de start van je tussenjaar.

Als je voor het eerst een grote reis gaat maken en dan ook nog eens alleen aan je avontuur gaat starten is het een goed idee om met een groepsreis mee te gaan. En dan niet op een duffe vakantie. Nee, actie, avontuur, feestje en zeker ook natuur en cultuur. Maar wel met leeftijdsgenootjes.

Dat kun je vinden bij Xtreme Gap. Xtreme Gap heeft groepsreizen naar Thailand van een week tot vele weken.

Onze reizen zijn altijd internationaal. Een extra leuke dimensie om niet alleen met Nederlanders te reizen en we hebben toch de mogelijkheid geregeld dat je voor vertrek al met anderen in contact kunt komen.

Wij nemen je mee op één groot avontuur. Steden, de tropische eilanden, te gekke activiteiten als duiken, rots klimmen, jungle trips, olifanten verzorgen, Thai boksen (Muay Thai), maar ook yoga behoren tot de mogelijkheden. Wij adviseren je graag.

Er staat een team van professionals voor je klaar die je bij iedere stap helpen. En Thailand kennen we erg goed, het is ons tweede thuis.

Spannend? Maak je geen zorgen, de eerste keer een groot avontuur aangaan is spannend. Xtreme Gap maakt het je makkelijk. Wij regelen alles en jij hoef alleen maar te beslissen wanneer je wilt gaan en welke reis het gaat worden. Uiteraard helpen wij je daar ook nog bij.

Ongeveer 85% van onze reizigers start het reisavontuur alleen.

We hebben een video gemaakt van onze 4 weken durende groepsreis de Thailand Entourage reis, het gedeelte op het tropische eiland Koh Tao. Een eiland waar je nooit meer weg wilt en daarom eindigen veel van onze Thailand reizen op Koh Tao. Het is onze thuisbasis in Thailand geworden.

<div class=“lazyYT” data-youtube-id=“5_fHfrTc7hs” data-width=“480” data-height=“270” data-parameters=“feature=oembed&wmode=opaque”></div>

Een andere zeer populaire reis is de Thailand Bucketlist reis. Een 18 daagse groepsreis die via Bangkok en de jungle naar diverse eilanden gaat. Zie ook de prachtige video.

<div class=“lazyYT” data-youtube-id=“XkqKPs0krYQ” data-width=“480” data-height=“270” data-parameters=“feature=oembed&wmode=opaque”></div>

Meer weten? Dus, kom eens een kijkje nemen op onze site: www.xtreme-gap.nl/thailand-tussenjaar/
Uitdagende reizen voor avontuurlijke jongeren

www.xtreme-gap.nl/thailand-tussenjaar/