hoeveel tijd heb je nodig om van singapore (luchthaven) om een andere vlucht te nemen

Hallo Gaarne informatie en liefst vlug,
we gaan naar denpasar volgend jaar in januari en nu heb ik een zeer goedkope vlucht gezien , maar in singapore moeten we verander van maatschappij ( garuda) en we hebben maar 1 uur 40 tijd om de andere vlieger tenemen is dat voldoende ,
en ook de bagage weer inchecken zeker
hopelijk zeer vlug nieuws dank u

Boek je beide vluchten los van elkaar? Of is het een vlucht die jij boekt bij singapore airlines en dat Sinapore airlines het laatste stukje (2,5 uur) door Garuda laat uitvoeren …?

Ik zal oppassen wanneer je beide vluchten los van elkaar boekt … kan een duru grapje worden bij vertraging .

Op de luchthaven in Singapore is een zwembad.
Als je lang moet wachten, kan je daar wat ontspannen

Als je de tickets tegelijkertijd boekt, als een vlucht, dan is een overstap van een uur krap maar te doen. Mocht het mis gaan, dan word je automatisch op de volgende vlucht gezet.

Zijn het twee losse tickets, dan is het onmogelijk. Je kan niet door de imigratie, je bagage ophalen, door de douane en uiterlijk 45 minuten voor vertrek weer inchecken voor een volgende vlucht.

Kleine tip: als je snel antwoord wilt, moet je je vraag beter formuleren. Niemand weet nu of het een vlucht is of twee…

Wij zijn net terug, van Amsterdam naar Singapore met Singapore airlines en vervolgens verder met Garuda Indonesia naar Denpasar, dit red je in 1uur en 40minuten mits je de tickets gelijktijdig hebt geboekt, je koffers worden dan doorgelabeld, je hoeft alleen boardingpassen van Garuda op te halen en dat kan in dezelfde terminal als waar je uitstapt. Heb je 2 aparte tickets gekocht dan red je het niet zoals Jenny hierboven al duidelijk beschreven heeft.

Fijne vakantie alvast en heb je langere overstaptijd dat is in Singapore geen straf.

Monica