Help!!

Hallo allemaal,

Komende maandag vertrekken wij, Steffi en Koen, naar San José om 6 weken later weer naar huis te vliegen vanuit Managua, Nicaragua. We hebben dus ruim de tijd om het een en ander te gaan zien en doen. Maar af gezien van de eerste overnachting in San José hebben wij nog niets geboekt en ook niet echt een idee wat we allemaal zullen gaan doen. Door een samenloop van omstandigheden hebben wij ons namelijk niet optimaal kunnen voorbereiden. Dus heeft er iemand een idee qua route? Ik heb het een en ander gelezen over Corcovada en Tortuguero, wat me beide leuk lijkt.
We willen graag een actieve vakantie, maar ook tijd om op het strand te kunnen liggen. Verder vinden we het wel leuk om in steden rond te slenteren, maar niet 3 dagen achter elkaar. Heeft er iemand een idee???

Ook vraag ik me nog af hoeveel budget we ongeveer moeten rekenen per dag. We willen low-budget reizen, maar met wel ruimte voor ongeveer 2 tours/uitstapjes per week. We zaten zelf te denken aan max. 60 dollar per dag voor met zijn tweeën. Is dat haalbaar???

Bedankt allemaal!!

Groetjes Steffi en Koen