Help! Spoed! Kan ik pinnen?

Hallo allemaal,

Nota bene 1 week voor vertrek naar Borneo is mijn credit card geblokkeerd, omdat hackers mijn gegevens hebben weten te bemachtigen en er fraude is gepleegd met mijn pas.

Resultaat: mijn nieuw aangevraagde credit card arriveert nooit meer op tijd om hem mee te kunnen nemen op reis.

Mijn vraag: Kan ik op Borneo overal pinnen met mijn Maestro (Rabobank) pas? Wie geeft mij snel een reactie?

Groeten,
Marielle

Hallo,

Zal geen probleem gaan zijn in de grotere plaatse in Borneo hoeveel pinautomaten wil je vinden. Ben er zelf ook geweest en heb rondgereisd daar dat altijd gedaan met mijn pinpas van de Rabobank. Zorg dat als je naar kleine dorpjes gaat dat je cash bij je hebt want zo weet ik dat ik in semporna niet kon pinnen dat is de plaats om te gaan duiken in mabul en sipadan.

Hoi Marielle,

Op zich geen enkel probleem, je kan altijd wel geld pinnen bij Maestro apparaten. Let op ze doen het dus niet allemaal, even proberen welke werken.
Een credit card is wel altijd handig in noodgevallen, zoals bij ons in mei toen onze beide pinpassen het helemaal niet meer deden (lag waarschijnlijk aan ATM’s in Thailand, dus don’t worry) maar toen was onze Creditcard heel handig. Maar zelfs in het geval wij geen CC hadden gehad, kon de bank ons wel helpen zeiden ze. Door middel van geld over maken naar de bank waar jij je op dat moment bevindt.

Dank jullie wel, Moira en Balletje. Dan zal het wel goedkomen daar!