Goulash van Kalkoen

Bereidingstijd:30-60 minuten
**Aantal personen:4
Keuken:Bulgaars

Smaak:Pittig
Techniek:N.v.t.

Soort gerecht:**Hoofdgerecht

Ingrediënten

Benodigdheden :
500 gram kalkoenstoofvlees
1 witte 1 rode ajuin in grote stukken gesneden
1 rode peper ontzaad in ringetjes gesneden
2 tomaten ontvelt zaadloos in grote stukken
1 rode paprika ontveld in grote stukken gesneden
100 gram chorizo in blokjes van 1 op 1 cm
cayennepeper
paprikapoeder
kalkoen kruiden
tafelbier, water

Bereidingswijze

Kalkoen stoofvlees met de cayenne en zakje kalkoenkruiden vermengen
goede klomp boter in hete schotel met een beetje olijfolie
het stoofvlees bruinen na het gekeerd te hebben de rode en witte ajuin toevoegen en de chorizo.
daarna de gesneden rode peper toevoegen goed aanbakken
tafelbier bijdoen en water zodat het stoofvlees bedekt is.paprikapoeder toevoegen.
Dan de tomaten en paprika toevoegen eventueel nog wat cayenne en zout toevoegen naar smaak.
Twintig a dertig minuten laat sudderen .eventueel aandikken met maismeel!
Opdienen met frietjes