Golf van Thailand in februari

Hallo allemaal,

het zal vast al wel ergens genoemd zijn op de site maar kan het niet vinden. Maar welke kant in het zuiden van thailand kan je het beste bezoeken in februari. De eilanden in de golf van Thailand of die in de Indische oceaan? Heb ergens gelezen dat het weer erg kan verschillen in deze periode. Veel wind etc… Maar er stond niet bij waar je het beste kon zijn in de genoemde periode. Wellicht kunnen jullie mij hierbij helpen. Een zonnige kerstgroet van iemand die niet kan wachten om 10 februari te vertrekken…

In die periode is het vrijwel overal goed.

Ik ben vorig jaar ook in februari naar Thailand geweest. Wij hadden inderdaad overal wel goed weer. Aan de kant van de Indische oceaan hebben we wel wat regen gehad, maar over het algemeen was het daar ook gewoon mooi weer gelukkig.

Ben verleden jaar ook in het zuiden geweest rond de periode februarie! en zoals ze zeggen"er was geen vuiltje aan de lucht"nederlands gezegde of belgische,zou het niet weten!!!het komt erop neer dat het goed vertoeven is in Thailand,en op een graadje meer of minder gaan we toch niet kijken zeker,alsook de wind.gegroet:georgessiam.