Excursie vanuit Hurghada

Wij hebben “de knoop doorgehakt” en hebben een 8daagse vakantie geboekt naar Hurghada, en vertrekken eind maart. We hebben er nu al super veel zin in, dit wordt de 1e keer Egypte!! Misschien willen we ook een excursie boeken. Welke excursie is aan te raden en is te doen in een dag? We willlen niet ergens anders overnachten.

Wij zijn naar Luxor en Cairo geweest. Allebei met de bus en zonder overnachting.

Hoi Rick. Bedankt voor je reactie. Als we 1 van die 2 excursies zouden gaan doen, welke zou jij dan aanraden?

Dan zou ik toch voor de Piramides kiezen (Cairo).

Hai Diane,

Via de website van Egyptair, www.egyptair.com kun je tegenwoordig met creditcard heel gemakkelijk de binnenlandse vliegtickets naar Cairo boeken. Als je bovenaan de pagina “Egypt” aanklikt krijg je vaak een goedkoper prijs dan als je “the Netherlands” invult. De prijzen voor retourtickets Hurghada-Cairo-Hurghada liggen tussen de 60 en 90 euro per persoon.

Als je wilt kunnen wij het privé vervoer met chauffeur en – indien beschikbaar Nederlandstalige - privé gids in Cairo voor je regelen. Je wordt tijdens deze excursie door onze vertegenwoordiger met een naambordje op het vliegveld van Cairo opgehaald en die brengt je in contact met de gids. De privé airco minibus met chauffeur blijft ook na afloop van de excursie bij je en brengt je aan het eind van de dag weer terug naar het vliegveld van Cairo.

In de middag/avond is er vaak nog wat vrije tijd en in de zomer is het leuk om deze dag af te sluiten met een feluccatochtje op de Nijl maar je kunt ook ergens iets gaan drinken of uit eten.

Als je interesse hebt stuur me dan even een mailtje via [EMAIL=“egypt@kingfishertours.com”]egypt@kingfishertours.com onder vermelding van het aantal personen en wat je graag wilt zien en we brengen je geheel vrijblijvend een offerte uit.

In ons gastenboek op www.kingfishertours.com kun je ervaringen lezen van mensen die ook deze dagexcursie hebben geboekt.

Vriendelijke groet uit Luxor,
namens Kingfisher Tours,

Miriam Kok

Kun je een excursie daar ter plekke boeken?

Dag diane hier is de hoefyzer jullie zullen er zeker geen spijt van hebben. Wij zijn eind verleden jaar naar hurghada geweest en we hebben er geen moment spijt van gehad. Je kan zeker een daguitstap doen naar luxor maar dan ga je beter met een privetaxi, het is goedkoper en je bent in luxor in 3 uur. Met een bus is het 5 uur. Het is zeker de moeite. Alvast een goeie reis.Wij gaan eind april naar sharm el sheik. Egypte is een land om nooit te vergeten.Grts

Beste mensen,

wij kunnen u helpen met alle excursies in Hurghada
kunt u een kijkje nemen aan ons web site

www.goedkopevakantiesegypte.nl

Met mijn vriendelijke Groeten
Ahmed khalil