Ervaringen met Hotel Grand Okan

Hotel met fijne centrale ligging. Kwestie van kustweg oversteken en je bent op het Kleopatrastrand. Centrum begint al vlakbij het hotel. Naar de haven is het wel een stukje lopen. Zorg dat je géén kamer hebt aan de Ataturk straat, dit is erg lawaaiig. Eten vonden wij vorig jaar een beetje tegenvallen, aantal keren buiten het hotel wezen eten. Personeel kon ook wel iets vriendelijker.
Verder prima hotel, vooral qua ligging.

Ik ben er twee geweest ( 2001, 2002). Het hotel heeft een centrale ligging. Je hoeft maar 1 straat over te steken en je bent bij het strand en bij green beach restaurant. Op het strand heeft het hotel een eigen plek gereserveerd voor de strandstoelen. Fotograaf fabio werkt er nog steeds en amanda van Selim, Zeki, Ahmet. Sinds 1.5 jaar heeft het hotel ook een eigen animatie team. Grand okan heeft ook nog 2e aparthotel in alanya. deze gebouw heet okan tower.

Vlak bij het hotel is een kleine aquapark te vinden. Het personeel is vriendelijk en eten vonden wij op zich wel goed. Het ligt er net aan wat je lekker vindt!!!. Kamers vanaf 3e verdieping aan zwembadzijde heb je prima uitzicht. Wij hebben 2 keer op verdieping 5 aan zwembadzijde gezeten en dan met zonsondergang is het helemaal mooi.

Van 19-7 t/m 2-8 zijn wij in dit hotel verbleven. Goede ligging, ongeveer 15 min. lopen tot de haven. Volop winkels en terrassen in de directe omgeving van het hotel. De kamers zijn net ingericht en worden goed schoon gehouden. Elke dag schone handdoeken. Het eten is goed, voldoende keuze, beste eten dat we ooit gehad hebben in een 3 of 4*hotel in Turkije. Meeste obers inderdaad wat stug. Voornamelijk Duitse gasten in het hotel deze periode. ’s Middags aan het strand gelegen en ’s avonds niet aan het hotel gebleven dus geen mening over de animatie. Kleopatra strand (aan de andere kant van de kustweg) is erg mooi, de bedjes en parasollen van Grand Okan oud of kapot, dus wij hebben voor een paar lira meer ‘bij de buren’ op het strand gelegen.

Alanya is als plaats in 5 jaar tijd in positieve zin veranderd, wij gaan hier zeker nog eens naar terug, misschien zelfs in dit hotel.

Een erg late reactie maar wil toch ff wat schrijven.

Ben het helemaal met je eens. We hebben afgelopen Januari voor het eerst in dit hotel gezeten. Ik moet zeggen eten viel vies tegen, er lag 1 keer eten tussen van de vorige dag, eten was vaak koud. Wij zijn op een gegeven moment ook ergens anders wat wezen eten.
En inderdaad het personeel kan veel vriendelijker.

:dag:

Van 18 december tot 1 januari 2011 van dit hotel genoten. Prima kamers en goede service Eten was (zeker gezien de prijs) uitstekend.Personeel erg vriendelijk. Prijzen aan de bar zeer redelijk. Hebben veel aandacht aan de kerst en oudjaar besteedt. Prima ligging. Hadden een kamer aan de staatzijde maar op de 5de etage. Weinig last van de straat. Kortom een aanrader

Wij verbleven meermaals in dit hotel met zijn uitstekende ligging.
Vlak bij het strand en het oude centrum en dit op het einde van de hotelketens in Ataturk avenue.
Daardoor is het er vrij rustig ten opzichte van de meer centraal gelegen hotels en een ideale uitval basis om Alanya te bezoeken.
Vorig jaar volledig vernieuwd, zeer netjes, lekker eten en eens het personeel u een beetje kent zijn ze zeer behulpzaam, een fooi kan wonderen doen. Het restaurant schaft voldoende keuze en is lekker.
Ideale prijs/qualiteit verhouding voor een 4-sterren hotel in 1/2-pension.
De eigenares is Nederlandse en zeer een vriendelijke dame, groot +punt.
Qua verblijf het beste wat ons overkomen is in TRY. :cheer: