Ervaringen met Hotel Grand Bali Alanya ****

Ligging: Dit hotel is zowel rustig als gunstig gelegen op slechts 150 meter van het Kleopatra strand en nabij van het centrum van Alanya.

Faciliteiten: Hotel Grand Bali beschikt in totaal over 91 kamers, receptie met ruime ontvangsthal en zitjes, televisieruimte, lobbybar, buitenbar met klein terras en een binnen- en buitenrestaurant, eenvoudig zwembad met kindergedeelte, ligstoelen en parasols (gratis bij het zwembad, op het strand tegen betaling), glijbaan, kapper, internetcafé (tegen betaling) en dokter. Turks bad, sauna (gratis,op gezette tijden), massage en peeling (tegen extra betaling).

Sport: Op 350 meter van het hotel openbaar tennisveld en voetbalveld. Tevens in het hotel fitness en tafeltennis (gratis). Op het strand beachvolleybal en watersporten (aangeboden door particulieren, tegen betaling).

Uw kamer: De ruime kamers zijn voorzien van telefoon, televisie, airconditioning (individueel) minibar en kluisje (tegen betaling). De badkamer beschikt over douche/toilet en föhn. Niet alle kamers hebben een balkon.
http://www.grandbali.com/

http://www.medisun.nl/Content/Sites/Medisun/images//TripElement/TR/ALABALI/grandbali.jpg