Enthousiast echtpaar met 2 tienerdochters zoeken werk

Wij zijn een super gezellig echtpaar van 52 en 58 jaar en willen graag met onze twee jongste dochters, 12 en 16 jaar, emigreren naar Frankrijk. Ook Oostenrijk , Spanje en Italië kan een optie zijn. Wij hebben jaren in Denemarken gewoond en nu inmiddels weer twee jaar in Nederland, wordt het tijd om weer een nieuwe frisse uitdaging aan te gaan.

Graag zouden we willen werken waar we onze gastvriendelijkheid kunnen tonen waarbij wij de gasten een onbezorgde vakantie kunnen geven. Zelf ben ik manager geweest van een vakantiepark in Denemarken en in Nederland manager van een reisbureau.

Graag zouden we dan ook graag in contact willen komen met eigenaren van een camping, gîtes, etc. die twee gezellige duizendpoten wil hebben in zijn team.

Voor ons is het belangrijk dat we een mooie relatie kunnen opbouwen voor een langere tijd.

Wij spreken de talen Nederlands, Duits en Engels vloeiend, Deens goed en Frans en Italiaans matig. Maar zelf denken we dat als we in Frankrijk wonen onze franse taal wel weer zal verbeteren.

Daar het nieuwe seizoen voor de deur staat hopen we op een snelle reactie en kunnen we beginnen met een mooie nieuwe toekomst. Ik zeg… wij hebben er zin in en wie weet tot heel gauw. Hartelijke groeten, Ruud en Astrid

Hallo,

Jullie bericht is alweer een paar maanden oud. Zijn jullie nog steeds op zoek?
In dat geval willen jullie misschien je email adres geven.
Onze ‘chambres d’hôtes’ is te huur.
Met vriendelijke groeten,
Rob en Annemieke Diepgrond