Dagtrips vanuit Buenos Aires

In november a.s. zijn we (4 personen) negen dagen in BA. Van hier uit willen we een paar trips gaan maken.
Wie heeft er tips, en eventuele aanbieders?

Mvg

Pipo je kunt een paar dagen naar Uruguay, met de buquebus, seacat (is ook van Buquebus) of de coloniaexpress. Je kan dan naar Colonia gaan een schattig plaatsje en dan eventueel Montevideo, Punta del este, Punta Diablo.
Of vanaf Retiro of andere halte met de trein, Mitre lijn, naar Tigre de delta boven BsAs, heel leuk om daar een boottocht te maken en naar de markt te gaan.
Dagje estancia, heel veel excursiebureautjes bieden dat aan. Het eerste weekend van november (als het niet regent, dan wordt het verplaatst, is er in San Antonio de dia de la tradicion, op deze zondag, waar de meeste activiteiten zijn, is er een desfile, een optocht van alle gauchos in Argentinië, die daar dan samen komen. s Middags is er op de velden rondom ook van alles te doen als de gauchos daar hun kunsten laten zien, er zijn ook veel asado’s Argentijnse bbq’s . Het is geweldig om dat mee te maken, ik ben er al 2x geweest en vond het één van de leukste activiteiten die ik heb meegemaakt!!! Je kunt daar gewoon met de bus naar toe, of zelf een auto of taxi regelen. Misschien dat Natascha ook het één en ander voor jullie kan regelen? suc6
http://www.ontdekbuenosaires.com/

Hoe ver is Estancia van BA?

estancias zijn er overal,google maar. El Ombu is één van de betere.
of als je San Antonio de Areco doet is ong 1.5 uur met de auto

Hartelijk dank!

De nada!
Veel plezier op jullie reis!