canada

Hoi allemaal,

In september wil ik ongeveer 4 weken naar canada.
wie wil er met mij mee?

Ik ben een jonge dame van 23 jaar en wil in 4 weken tijd van west naar oost rijden.

groet,
anita

hey Anita :slight_smile:

klinkt als een leuke trip ^^

ik neem aan dat je dit per gehuurde auto wilt doen? op wat voor plaatsen wil je overnachten? gaat het je om de steden/natuur/allebei? :slight_smile:
had je al een soort van begroting gemaakt? :stuck_out_tongue:

ik ben zelf 28 jaar en wil net als 2 jaar terug dit jaar weer naar Noord Amerika, nou ben ik wel in delen van canada geweest, maar zou er ook best wat meer van willen zien :slight_smile:

groetjes,
Pieter

Hoi Anita,

Ik vertrek binnekort voor vier maanden naar Canada en maak ook de trek van west naar oost in september. Ik heb mijn retourvlucht op 26 september vanuit Montreal terug naar België.

Ik ben ook 23 jaar oud en ga met men tentje naar Canada om er de prachtige natuur te bewonderen en om te boulderen in Squamish, BC.

Ik heb een working holiday visum en dus ook een sofi-nummer van Canada.
Ik was van plan om er een goedkope tweedehands auto te kopen, daarmee rond te trekken en die bij mijn vertrek terug te verkopen.

Ik ben technicus in de automatisering, gespecialiseerd in plc-programmatie, maar voorlopig werkloos; wat me heel goed uitkomt bij het reizen. Verder studeer ik momenteel Psychologie aan de open universiteit Nederland.

Mijn hobby’s zijn reizen, klimmen, lezen, muziek luisteren en met veel plezier maar niet altijd met evenveel succes, koken.

Het enige waar ik een vaste planning voor heb zijn de vliegreizen.
Laat maar iets weten als je geintresseerd bent.

groetjes,
Joachim

Hoi Anita,

Ik heb zelf ook al langere tijd het idee. Dit heb ik helaas vorig jaar niet kunnen realiseren.
Wellicht dat 4 weken voor mij lastig kan zijn dit ivm werk. Maar hopelijk is hier nog een mouw aan te passen. Laat mij even weten of je al iets specifieker hebt gepland. Ben trouwens een jongen van 25.

Gr. Mike