Betaald werk in Kaapstad

Hallo,

Ik ben net terug van mijn 3de bezoek aan Zuid Afrika. 7 jaar geleden ben ik voor de eerste keer geweest en heb ik een half jaar in Kaapstad gewoond. Een paar jaar later ben ik nog een keer met een vriendin geweest en hebben we door Zuid Afrika en Namibie getrokken en dit keer hebben we een road trip Johannesburg-Kaapstad gedaan.

Eenmaal in Kaapstad was het weer thuiskomen en sindsdien speel ik toch met het idee om weer voor langere tijd die kant op te gaan. Werk en inkomen daar ter plekke zou dan wel heel fijn zijn.

Heeft iemand ervaring met het zoeken van een baan in Zuid Afrika? Ik heb zelf wel een paar contacten aldaar, maar zou zelf ook graag vanuit hier ook willen zoeken.

Ik ben benieuwd en hoor het graag.

Groeten,
Carolien

Is super moeilijk om hier een baan te vinden en een werkvergunning te krijgen. Maar proberen kan je altijd. Als je een arbeidscontract hebt, dan kan je via de SA Ambassade in Den Haag een werkvergunning gaan aanvragen. Veel papierwerk en heel veel geduld moet je hebben.

suc6

Er is vrij veel helpdeskwerk in Kaapstad en Johannesburg. Als je het niet erg vind (enigszins) hersenloos werk te doen kan je binnen een paar weken in ZA aan het werk zijn.