Avontuurlijke reis ergens in Azie - Juli/Augustus 2016

Hoi Mede-reizigers,

Bij deze een oproepje voor een reisgenoot. Ik heb nog 3 weken vakantie over en wil in Juli/Augustus ergens naar toe. Ik ben dit jaar al alleen in China en Maleisie geweest en zou de volgende reis graag samen doen. Azie is mij heel goed bevallen en wil graag terug. Alle landen behalve voornoemde zijn nog open.

Ik hou zelf van avontuurlijk reizen, per dag zien waar je naar toe gaat en niet te veel vooraf boeken. Vooral cultuur snuiven, ronddwalen, goed eten en rustig een kop koffie/biertje doen en het leven voorbij zien gaan. Soms huur ik ook wel eens een auto en maak ik een gekke roadtrip :slight_smile:

Ik ben zelf 24 en zoek een reisgenoot van onder de 30 met een open mindset en die vooral relaxt is. Ik maak me namelijk nergens druk om op vakantie. Ik heb redelijk wat reiservaring en zou het leuk vinden om dit samen te gaan doen. Ik mag trouwens graag veel wandelen/hiken, en ben meer van het bier drinken dan het feesten.

Zin om mee te gaan? Laat dan een berichtje achter.

Groetjes,

Dennis

Hi Dennis,

Ik hoop 18 juli te vertrekken naar India tot en met 4 augustus. Ben zelf nog opzoek naar een reismaatje. Mocht je vragen hebben dan kun je natuurlijk een bericht sturen.

Youssra

Ha Dennis, leuk dat je een reisgenoot zoekt! Ik ga vanaf 12 juli een maand backpacken in Laos & Cambodja. Ik ben ook avontuurlijk ingesteld en boek van tevoren niets. Ik hou vooral van afwisseling: mooie hikes maken, dieren spotten, dagje strand, tempels bezoeken etc. Heb ook behoorlijk wat reiservaring, o.a. In Azie, dus als het je leuk lijkt om deels samen te reizen in Laos & Cambodja, let me know. Groetjes, Chantal

Hey Chantal, klinkt geweldig. Inderdaad vooral lekker niks boeken en wel zien waar het schip strand. Ik heb echter net twee andere vakanties geboekt en daarom mijn vakantiedagen min of meer allemaal opgebruikt. Half augustus ga ik naar Maleisie en Indonesie. In oktober is het tijd voor China en Zuid Korea :slight_smile:

Veel plezier op je reis, Dennis