Au pair beschikbaar vanaf september/oktober 2015!

Hallo allemaal,

Ook ik zal me even voorstellen! Mijn naam is Cindy en ik ben 23 jaar.
Op dit moment ben ik bezig met mijn afstudeeronderzoek en scriptie van de opleiding Toegepaste Psychologie met hierbij de specialisatie Ontwikkelingspsychologie en Orthopedagogiek.
Ik heb er over na zitten denken wat ik na mijn studie zou willen en eigenlijk was ik hier al heel snel over uit: naar het buitenland en dan het liefst toch een klein beetje richting mijn opleiding (met kinderen en gezinnen).

Nou, wat is er dan beter dan au pair willen zijn voor een periode? Niks toch?

Ik ben nog niet eerder au pair geweest, hier heb ik dus geen ervaring mee. Echter, ik heb mijn stage op een basisschool gelopen en ik kreeg hier terug dat ik erg zorgzaam en begripvol ben, mij goed kan inleven in zowel ouders als kind en ik een goede band met de kinderen op kan bouwen. Ook heb ik dit zelf ervaren en ik vond de omgang met de kinderen erg uitdagend, leuk en het gaf mij een gelukkig gevoel. Ook de kinderen vonden de omgang met mij prettig en leuk.

Van nature ben ik zorgzaam, rustig, ordelijk, maar ook een vrolijke en optimistische meid. Ik vind het leuk om dingen te ondernemen en nieuwe dingen te leren. Daarom lijkt het mij ook geweldig om kennis te maken met een nieuwe cultuur. Zodat ik niet alleen uw kinderen kan helpen zich tot vrolijke en leuke kinderen te ontwikkelen, maar ik ook nieuwe ervaringen op doe.

Ik hoop bij een gezin terecht te komen waar ik mijzelf kan zijn en ik erg welkom ben en in het gezin wordt opgenomen. Ik ben naast de verzorging van de kinderen ook bereid om kleine huishoudelijke taken te verrichten, zoals mijn eigen ruimte schoonhouden, dingen van de kinderen op te ruimen, brengen en halen van de kinderen e.d. en natuurlijk zal ik de kinderen ook graag willen helpen bij huiswerk als dit nodig is.

Mijn voorkeur gaat uit naar de Nederlandse Antillen, Australië, Italië, Portugal, Spanje e.d. (De Europese ‘warmere’ landen). Ik ben beschikbaar vanaf september/oktober, dit in verband met het huidige afronden van mijn studie.

Ik hoop op een mooi en gezellig avontuur met u!

Groetjes, Cindy

Zandvoort een optie?