Alles over Schotland!

Hoi, mijn naam is Paul. Ben nu bijna 4 jaar geleden naar Edinburgh verhuisd met mijn vrouw. Wij waren zo gecharmeerd van de hoofdstad en schoonheid, puurheid en stilte van de oneindige highlands dat wij besloten om dit in te ruilen voor Nederland. Naast 2 jaar Edinburgh hebben we bijna een jaar in Glasgow gewoond. En trekken en er bijna elk weekend op uit met ons Schots familie lid, onze Collie hond. Na 3 jaar intensief rondreizen mogen wij onszelf specialisten noemen op velerlei gebied: Stedentrips - outdoor sports - speciale, betaalbare plekken om te overnachten - verlaten parelwitte stranden - spotten van herten, dolfijnen, walvissen als je geluk hebt - (zalm)vissen - en zoveel meer. Stuur mij een email met uw vragen. We hebben inmiddels veel contacten in Schotland, waarvan een aantal die landgoederen beheren voor de meest exclusieve trips die niet in reisgidsen staan.

Laat ons weten waar wij u kunnen helpen. Wij geven u wat wij kunnen betekenen en geven aan wat voor vergoeding wij hiervoor vragen. Vervolgens kunt u beslissen of u akkoord gaat. Ik heb het over een kleine vergoeding waarmee wij nog meer van dit land kunnen zien. Probeer het eens en zend mij een bericht met vragen en ik beloof dat u niet teleurgesteld zult worden!!!

Beste Paul,

Ik heb de volgende vraag.
Ik wil dit jaar gaan wandelen in Groot Brittanie misschien Schotland en zou dat het liefst op de bonnefooi doen. Ik denk aan juni of september.

Maar… ik wil mijn goed opgevoede Jack Russel teef meenemen. (entingen voor rabies etc. is allemaal geregeld)

Ik vraag mij af of het te realiseren is om met een hond betaalbare slaapplekken te vinden zonder vooraf te reserveren.

Of is het toch verstandiger om met een hond vantevoren de reis helemaal uit te stippelen en de slaapplekken van te voren te bespreken?

Nb. ik moet alles met het opnebaar vervoer doen, heb geen auto en rijbewijs.

Alvast hartelijk dank voor je reactie.

Vriendelijke groet,

Lisa Hartog

Hallo,

Wij gaan met z´n tweetjes in juli voor twee weken naar Schotland. We vliegen naar Edinburg, willen van daar naar Fort William, om dan te voet in ± 7 dagen naar Inverness te gaan. En van daar terug naar Edinburg om daar nog enkele dagen te blijven. Vliegtuigtickets hebben we al, en we hebben ook de eerste overnachting in Edinburg geboekt, omdat we pas rond 11 uur ´s avonds aankomen. Ideeën?

Pat & Deb

Hallo,

een schitterende B&B bij onze kennissen Ken en Emily Oliver, East lodge, Invergloy, Spean Bridge, Inverness-Shire.
Kijk maar op www.eastlodgeinvergloy.co.uk.
Dat raden we jullie aan…

Succes.

Wij willen er eigenlijk ook weer naartoe, alleen willen we graag ons hondje meenemen.
Hebben jullie een idee hoe dat dan moet met het vliegtuig ?

met vriendelijke groeten, Joop.