Aanbod vrijwilligerswerk: Ecologisch project & Kinderwerk - Thailand

Het project
De Stichting Thai Child Development is in 2004 opgezet met het doel de ontwikkeling van Thaise kinderen te ondersteunen op een vraaggerichte, directe, praktische en individuele manier. Al naar gelang de individuele hulpvraag kan dit zijn in de vorm van medische zorg, gezonde voeding, educatie en/of dagelijkse opvoeding. De Stichting Thai Child Development is in Nederland geregistreerd en erkend als goed doel. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door de Thaise tak ter plaatse en financieel ondersteund vanuit Nederland. Bij de Stichting Thai Child Development gaan donaties rechtstreeks naar de kinderen binnen de projecten en worden niet besteed aan overhead kosten.
TCDF heeft het gehele jaar door behoefte aan steun van vrijwilligers die zich voor minimaal een week in Thailand komen inzetten. De Speciale School en zorgboerderij kunnen alleen goed doordraaien als het vaste Thaise team ondersteund word door vrijwilligers!

De Kwagala Foundation ondersteunt de Thai Child Development Foundation op twee manieren:
 Financiële ondersteuning De Kwagala Foundation ondersteunt de Thai Child Development Foundation financieel. We organiseren speciale acties om geld in te zamelen. Zo hebben we kort geleden geld ingezameld om voor de kinderen van de stichting (kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking) een bus aan te schaffen. Deze kinderen werden tot voor kort vervoerd achterin een pick-up auto. Dit is vanzelfsprekend erg gevaarlijk voor deze kinderen.
 Vrijwilligers De Kwagala Foundation ondersteunt de Thai Child Development Foundation door het zenden van vrijwilligers. Zij kunnen voor minimaal één week naar deze prachtige plek in Thailand, om hun steentje bij te dragen. Vrijwilligers die voor deze stichting gaan werken, worden ingezet in de ecologische tuin, in de speciale school en zij zullen activiteiten organiseren voor lokale kinderen. De Thai Child Development Foundation wil zelfvoorzienend zijn. Daarom is deze ecologische tuin erg belangrijk. De speciale school is opgericht om kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking een zinvolle daginvulling te geven. Dit kan zijn in de vorm van professionele (fysio)therapie, werken in hun eigen ecologische tuin, paardrijden, kunstproject en andere activiteiten. Onze vrijwilligers ondersteunen de Thaise staf met deze werkzaamheden.

meer informatie
Voor meer informatie over dit project kun je een privébericht sturen of mailen naar info@kwagalafoundation.nl
Ook kun je onze website bekijken, waar uitgebreide informatie over dit project te vinden is. Kijk hiervoor op www.kwagalafoundation.nl

Misschien tot snel!

Van 10-15 januari 2012 staat de Kwagala Foundation op de vakantiebeurs in de jaarbeurs Utrecht. Kom langs in hal 2 van de “wereldhulpmarkt” en bekijk de werkzaamheden van Kwagala en praat met onze vrijwilligers!!