60 jaar en vitaal

hallo,
wil naar de vrijwilligersdag komen.
Zijn er organisaties speciaal gericht op de oudere vrijwilliger. Zoja welke organisaties zijn dat???
Of is het de bedoeling ,dat ik alle organisaties afgaan om te kijken of er projecten zijn voor onze doelgroep.

Bedankt voor de informatie.

groetjes
ad van kessel

Hoi Ad,
Net als jij ben ik benieuwd of er organisaties zijn voor 60+!
Zeker als je VITAAL bent zullen er genoeg opties zijn neem ik aan :wink:
groet YuYaYu

Hoi Ad,

Onze organisatie richt zich niet speciaal op oudere mensen, maar helpt wel veel oudere mensen aan een plek waar ze hun kwaliteiten kunnen inzetten. We hebben plekken in Oeganda & Burkina Faso.

Je kan contact met ons opnemen via tel nummer: 0343 445989 of per mail: henk@travel4change.nl

Groeten Henk

Hoi ad
Het ligt eraan waar je interesse ligt maar Stichting Weesaapjes heeft een brede leeftijdsvariatie. Toevallig is er net een vrijwilliger terug uit Kameroen die de respectabele leeftijd heeft van 72. Mocht je interesse hebben en / of meer informatie willen over vrijwilligerswerk via Stichting Weesaapjes, kijk dan op www.weesaapjes.nl of mail naar vrijwilligerswerk@weesaapjes.nl.
Liefs Marieke de Bruijn
Coördinator vrijwilligers

Hallo Ad,

PURE! Volunteer is voor iedereen van 18 t/m 72 jaar. We hebben toevallig vorige maand een voorbereidingstraining gehad met 5 vertrekkende 50+ ers. Zij zijn momenteel aan de slag op onze kleinschalige partner projecten op Bali (Indonesië), in Cambodja en in Sri Lanka.

Ben je mentaal en fysiek in goede conditie, dan is een plaatsing geen probleem. Dit geldt overigens voor de meeste vrijwilligerswerk organisaties op dit forum. Bedenk goed wat u wilt doen tijdens het vrijwilligerswerk en welke vaardigheden u heeft te bieden en zoek daar een passende organisatie bij. De meeste organisaties in dit forum zijn gespecialiseerd in een regio of type vrijwilligerswerk. Succes!

Hoi Ad,

Ik kan volledig aansluiten bij de vorige reacties. Leeftijd is geen enkel probleem. Het belangrijkste is of hetgeen jij wilt gaan doen aansluit bij de behoefte en de mogelijkheden in het betreffende ontwikkelingsland. Er zijn op dit forum aanbieders genoeg. Ik ontmoet je graag op de vrijwilligersdag.

Groet,

Ruud (53 en vitaal :slight_smile: )

www.voluntoura.nl