Working-tourist Visa

Kan iemand mij zeggen hoeveel een Working-Tourist Visa voor Australie ongeveer kost. Ik heb al een beetje zitten surfen op het internet maar kon nog niet bijster veel info hierover vinden. Ben van plan 'm zsm aan te vragen, maar het zou handig zijn als ik alvast een indicatie van de prijs had.

Bij voorbaat dankt !

Ik heb al gevonden dat het $165 AUD is zo’n ding. Maar het schijnt dat je ook moet laten zien dat je een bepaald bedrag op je rekening hebt voor je ervoor in aanmerking komt. Weet iemand hoe groot dat bedrag minimaal moet zijn ?

De prijs van een “Working Holiday Visa” weet ik zo niet, toen ik hem haalde in Den Haag was het nog 109 Euro maar misschien is die prijs nu veranderd (dus die 165 Euro die je zegt, zou best kunnen). Ik moest toen bewijzen dat ik 3200 Euro op m’n rekening had staan. Dat zal nu nog wel zo zijn. Dat bedrag is ook een indicatie van wat je voor 3 maanden in Australie ongeveer nodig hebt. Want zonder werk…heb je veel geld nodig. Kijk voor het aanvragen van de “Woking Holiday Visa” even op:

Australie ambassade

Groeten Wybo

Bedankt voor je reactie Wirdo. Dit bedrag heb ik gelukkig (zo’n 3500 euro). En aangezien ik ongeveer 1 maand bij een jongen verblijf die ik via internet heb ontmoet gaat dat extra maandje ook wel lukken (plan is 4 maanden blijven). 'T enige wat ik nu moet doen is nog een goed ticket vinden, wat nog niet zo makkelijk is aangezien 't wel een beetje flexibel moet zijn.

Hoi,
Kijk eens op de site van de australische ambassade: http://www.australian-embassy.nl, op die site staat alle info over visas.

hoi,
working holliday Visa voor 1 jaar kost 95 euro

voor een goed ticket?? als je onder de 28 jaar bent…
kijk eens op http://www.backpackers.nl/
hier kun je veel info lezen

succes, sonja