Welk visum in Australie?

er word vertelt dat je geen workingholliday-visum nodig hebt maar een reis-visum want er is vol op zwart werk binnen australie het voordeel hier van is dat je geen bank afschrift hoeft te laten zien van 3200 euro
in hoevere is dit waar weet iemand het antwoord wat het beste is
als je dus geen 3200 euro hebt om als nog te reizen binnen australie

liefs amy:dag:

Hoi Amy,

Van australie weet ik het niet zeker maar van Nz wel. Omdat ze zeker moeten weten dat je ook weer terug gaat moet je een ticket voor de terugreis kunnen overleggen. daarnaast is het nodig dat als je langer dan 3 maanden in Nz verblijft je ook in je levensonderhoud moet kunnen voorzien. Daar is dat is het bedrag van ruim 3000,- euro voor. Dat geldt zowel voor een visitors visa als voor een working holidayvisum. kijk anders eens op de site van de ambassade. Daar staan de eisen voor een visum onder elkaar.

www.nzembassy.com en http://www.australian-embassy.nl

veel succes

Hallo,

Totdat je gepakt word omdat je zwart werkt. Ik denk dat je dan liever voor safe gaat en een working holiday visum aanvraagt. Je kan ook je ouders vragen of die het even op je rekening stoppen en zodra je binnen bent dan kunnne ze het er weer vanaf halen zo doen veel jongeren het.

Wij hebben ook een working holiday en bij ons hebben ze helemaal niets gevraagd om het bewijs we hadden binnen 2 minuten een stempel van de douane. Ze scande in oh een working holiday en stempel en klaar.

gr van Moira