Wildcard voor 2 volwassenen en 1 kind

Als ik het goed begrijp moeten wij als gezin van 2 volwassenen en 1 kind een family card aanschaffen. Deze kost momenteel 4585 rand.

We verblijven 4 dagen in kruger en 3 dagen in Hluhluwe. Als ik alles goed uitgerekend heb komt dit op 5112 rand.

Dus een 30 euro verschil? Wat zouden jullie doen ?

Christophe

Altijd een Wildcard kopen. Wanneer je langs een ander park komt kan je deze “even” in gaan. Of mocht je toch de tijd hebben langer een park in te willen kan dat ook. Dit zijn de parken waar je in kan met de Wildcard:

Hi Christophe,

Ben het volledig eens met “sabbie81”. Hier is nog een link ivm de betrokken parken: https://www.sanparks.org/wild_new/tourism/pricing.php

Wanneer plannen jullie de reis naar ZA? (weet niet of jullie dit al elders gepost hebben…) De Wild Card prijzen zijn normalerwijze geldig tot eind oktober en nadien verhoogt de prijs. Als jullie bv. pas eind september/begin oktober reizen, kunnen jullie deze best dàn eerst aanschaffen. De kaart blijft namelijk een jaar geldig en wellicht kunnen jullie er dus ook bij de volgende reis van genieten.
En nog iets: bij een overnachting geldt de “conservation fee” per nacht ipv per dagbezoek (zie eerder bericht van mij in dit forum)

Zijn jullie overnachtingen in de nationale parken al geboekt? Dat is namelijk zeeer belangrijk.

Vergeet ook niet om alle nodige formaliteiten ivm jullie kind te voorzien om Zuid-Afrika te kunnen bezoeken!!! Anders worden jullie misschien terug naar huis gestuurd.

Alles is reeds geboekt. De reis gaat door in augustus. Je kan een overzicht vinden in dit topic:
https://www.wereldwijzer.nl/showthread.php?t=212255&page=2

Christophe