Wij zoeken een testreiziger voor de ActLocal Foundation in Peru

We hebben er sinds vandaag weer een hele mooie samenwerking bij!
**
Je kunt vanaf nu ook ActLocalen in Peru.**

We zijn op zoek naar een testreiziger. Iemand die net iets kritischer kijkt naar de ActLocal locatie zodat we vanaf dan met een gerust hart mensen naar Peru kunnen sturen.

http://actlocal.nl/Peru/koffieplantage-in-peru-welke-activiteiten-kun-je-doen.html

lijkt je dat wat? neem dan even contact op via info@actlocal.nl

**
Ervaar het leven van de lokale bevolking tijdens je vakantie!
**
ActLocal biedt jou de mogelijkheid een bijzondere vakantie ervaring op te doen door een korte tijd te verblijven bij lokale mensen in het buitenland. Deze mensen zijn veelal werkzaam bij duurzaamheids-, zorg- of ontwikkelingsprojecten. Je kunt doen wat je zelf wilt: je handen uit de mouwen steken of alleen toekijken en de sfeer proeven.
Je betaald een minimale bijdrage voor je verblijf en daarmee draag je direct bij aan de financiering en verdere ontwikkeling van het project, tegen een reële prijs.

Het is een bijzondere ervaring om, alleen of met meerderen, kennis te maken met andere culturen en de lokale bevolking. Je kunt slapen bij mensen thuis, maar slaap je liever in een luxer privé onderkomen, dan kan dat ook. En je kunt blijven zolang je wilt.

ActLocal bemiddelt flexibel en snel tussen jou en de lokale mensen. Ons doel is om het wederzijds begrip tussen mensen wereldwijd te vergroten. Duurzaamheid en fair trade vinden we daarbij van groot belang.

kijk voor al onze mogelijkheden op http://actlocal.nl

Momenteel hebben we iemand gevonden om te gaan testen. Een testreiziger is zodoende is niet meer nodig maar je kunt natuurlijk nog steeds naar deze prachtige locatie tijdens je reis door Peru!

Wat meer over het project
In dit project ontmoet je de kleinschalige koffieboeren in Peru. Je kunt hen helpen op de koffieplantage: de boer zal je het productieproces uitleggen, waarna je de handen uit de mouwen kunt steken. Deze boeren produceren organische fair trade koffie.

Je verblijft op de koffieboerderij in een speciaal voor bezoekers aangelegd comfortabel kleinschalig gastenverblijf. Dit verblijf is schoon, authentiek en heeft een eigen badkamer met warm water. De maaltijden die bij je verblijf zijn inbegrepen worden bereid met organische ingrediënten. Je dineert samen met de gastfamilie. Vanaf Cuzco kom je met het openbaar vervoer richting Machu Picchu (de bus) bij de koffieplantages.

Het is fantastisch om je verblijf in dit project te combineren met een bezoek aan Cuzco of de Machu Picchu. De koffieplantages liggen namelijk aan schitterende trails, dus na je verblijf bij de koffieplantage kun je via de Inca Trail of Trek Salkantay naar de Machu Picchu. Ben je hierin geïnteresseerd, dan is het goed om dit van tevoren te regelen, omdat er een gids met je mee zal gaan. Je kunt ook zelf met openbaar vervoer bij de Machu Picchu komen vanaf de koffieplantage. Over beide opties kan ActLocal je meer informatie geven zodat je met locale ondernemers je reis verder kunt invullen.

Doordat je de koffieboeren meehelpt en daarvoor een eerlijke prijs betaalt, kunnen zij hun activiteiten verder ontwikkelen en doorgaan met het verbouwen van organische koffie. Je steunt hiermee het proces van fair trade koffie, en levert een bijdrage aan de kleinschalige organische landbouw en een menswaardig bestaan van de ondernemende koffieboeren en hun gezinnen. En jij doet een onvergetelijke ervaring op door aan dit project deel te nemen en leert een andere cultuur beter begrijpen.

We hopen dat steeds geïnteresseerd bent dus mocht je vragen hebben of meer informatie willen, bel of mail me gerust.

Kijk voor al onze mogelijkheden op http://actlocal.nl

Hartelijke groeten,

Carolien Beerlage