Werken in Zuid Afrika

Hoi,

Ik ben hard op zoek naar een baan in Zuid Afrika. Ik heb een master’s degree in Onderwijskunde, maar in principe sta ik open voor allerlei soorten banen. Als er iemand is die mij kan helpen aan een baan of aan goede contacten, dan heel graag!

Groet Maartje

Hallo Maartje,

Ben je nog steeds op zoek naar werk? Zo ja lees dan even het volgende :slight_smile:
Hallo allemaal,

Wij zijn op zoek naar Nederlandstaligen die ons team van Customer Service Consultants kunnen versterken in Kaapstad.
We werken voor een luchtvaartmaatschappij en houden ons bezig met o.a. het boeken van vliegtickets, het omboeken van vliegtickets en het beantwoorden van vragen van klanten.

De eerste 6 weken volg je een training die je klaarstoomt voor het werk en die geheel betaald wordt door het bedrijf.
Salaris is basic, de benefits zijn geweldig (na je proeftijd vlieg je bijvoorbeeld overal waar je maar naar toe wil voor maar 10% van de prijs). Je vlucht naar Kaapstad wordt niet vergoed, maar er wordt wel hulp geboden met het regelen van een visum. Eenmaal aangenomen is het visum rond binnen 2 maanden.

Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen via e-mail op [EMAIL=“ceruleanskye@hotmail.com”]ceruleanskye@hotmail.com onderwerp: werk in Kaapstad

Als het om een baan in het onderwijs gaat neem dan eens contact op met Louis Lategan.
Hij is betrokken bij het onderwijs in de gehele westkaap.
Mailadres: [EMAIL=“llategan@pgwc.gov.za”]llategan@pgwc.gov.za
Succes, Hans

Beste Maartje,

Informeer eens bij de Zuidafrikaanse ambassade. Allereerst mag je niet zomaar het werk doen wat een Zuidafrikaan ook kan doen, je kennis zal dus specialistisch moeten zijn.

Wanneer je aan bep. voorwaarden voldoet kun je een officiële werkvergunning krijgen, ook weer via de ambassade in Den Haag.

Succes!

Corné.

www.amukela.com

Hallo Maartje,

Heb je mijn reactie ontvangen n.a.v. je vraag.
Ik vind hem niet terug in de map verzonden.
Laat even weten.
Groet,
Hanso

Hallo Maartje,
Het is niet gemakkelijk om te beginnen met werken in Zuid Afrika. Je zou kunnen beginnen als vrijwilligster en op die manier je netwerk op te bouwen in Zuid Afrika. Als je hierin geinteresseerd bent, kan ik je misschien op weg helpen.
groetjes Marieke