welke bijzondere plekken heb jij bezocht?

Welke bijzondere lodges, B&B’s of hotels heb jij bezocht?
Dus onbekende plekken buiten de gebaande paden?
En waarom waren die bijzonder?
We zijn benieuwd naar jouw ervaringen.

http://www.costaricatreehouse.com/wp-content/uploads/2011/06/autoarts1.jpg

  1. Saladero ecolodge aan de golfo dulce en "in primair regenwoud np piedras blancas. Geslapen in de treehouse. Alleen te bereiken per bootje wij 45 minuten vanuit golfito. Beheerd met veel passie door amerikaans exhtpaar harvey en susan. 3 trails langs np piedras blancas brulapen en spider monkeys langs ons treehouse zien komen. Gratis kayaks ter beschikking hiermee naar de mangrove gekayaked en gratis snorkels ter beschikking in de buurt klein rifje gezien.
  2. Tierra madre ecolodge bij de grens nicaragua. Geslapen in een houten huis met uizicht op de 2 vulkanen in het meer van nicaragua. Met veel passie opgezetdoor een brussels echtpaar die ook redelijk tot goed nederlands praten. Supergoed eten ! Oa te paard “illegaal” grens over naar meer nigaragua. Veel natuur rondom. Mooi onbekend gebied . 4x4 nodig om boven te geraken !
    3.la carolina lodge vlakbij np tenorio. Beheerd door amerikaan met nederlandse vrouw. Toen wij er waren zaten zij in de usa dus met handen en voeten met de tico’s moeten communiceren. Zeer mooie toucan lodge gehad met eigen houtgestookte hottub. Ook aan de rivier waarin je kunt afkoelen een hottub houtgestookt. Maaltijden typisch costa ricaans maar leuk degrote open keuken waarop hout gestookt wordt. Np tenorio must om te bezoeken ivm blauer rivier en waterval. 4x4 is nodig om er te komen.
1 like

Je hoort het over een week of vier. We gaan morgen vliegen :wink:

Persoonlijk vind ik dat Puerto Jimenez niet de credit krijgt die ze verdient. Wat een heerlijk relaxed en gebalanceerd dorpje. Prachtige omgeving, aan het water waar je door de mangroven kunt kajakken en voldoende te doen. En je kunt er nog lekker eten ook!

1 like