Wanneer boeken?

Beste kenners,

Wij (2 pers.) willen eind jan. 2010 een weekje naar Curacao.
Ik zie nu ticketprijzen voor die tijd a ongeveer 500 a 520 euro pp.

Is dat een goede prijs?
Is het slim om nu te boeken of is een last minute goedkoper?

Alvast hartelijk dank!!

Rosa

Welke maatschappij vlieg je dan mee?
Of het een goede prijs is hangt van verschillende factoren af.

Voor 528 met Martinair en voor 538 met KLM.
Is er veel verschil tussen hen dan?

dank , gr Rosa

Ik vlieg het liefst niet met KLM.

Dus ik zou voor Martinair gaan.

Maar dan heb je wel een tussenstop op Aruba. En tis natuurlijk heel erg persoonlijk. Op de een of andere manier vind ik Martinair ook wat beter en zij hebben ook comfort class, dan betaal je iets extra en heb je extra beenruimte en een eigen tvtje. Wel zo fijn op zo een lange vlucht! Je kunt ook met arke fly vliegen dies ook goed te doen en betaalbaar. Maar ja of tickets goedkoper worden als je langer wacht weet ik niet. Wij hebben ook wel een tijd gewacht en op een gegeven moment toch besloten maar te boeken. Wij vliegen nu voor 499 met Martinair.

Of je moet even als de wiedeweer airmiles gaan sparen. Dan vlieg je met KLM voor rond de 460 euro rechtstreeks naar Curacao. Zie http://airmiles.klm.com/airmiles.

Wat is er mis met KLM? :expressionless:

Er is nix mis met KLM hoor … maar wij hebben er een keer een nare ervaring mee gehad op de terugweg van Curacao op onze huwelijksreis. Verder nix ergs hoor maar wij vonden de service heel erg slecht en ook de beenruimte. De stoelen kunnen erg ver naar achteren en als de personen voor jou dat dan doen zit je klem … We zijn naar Suriname geweest met SLM, ook een zustermaatschappij van KLM en die was veel beter. Maar goed tis maar wat je zoekt natuurlijk en wat je ervaringen zijn. Misschien is het gevoelsmatig :slight_smile:

Is zeker wel een goede prijs hoor!

Bedankt, ik ga boeken. gr Rosa