Vrijwilligerswerk in Jamaica

Vrijwilligerswerk in Jamaica

In en rond Mandeville en Sint Elizabeth kun je via Projects Abroad vrijwilligerswerk verrichten, met en zonder ervaring. Gezien de vele verschillende projecten zal er altijd een project tussen zitten die aansluit bij jouw wensen. Zo kun je bijvoorbeeld
aan de slag op een sociaal project, waar je het personeel van een weeshuis of kinderdagopvang steunt bij haar dagelijkse werkzaamheden. Geef je liever les (Engels, muziek, sport), dan kun je aan de slag op een lesgeef-, sport- of muziekproject. Altijd al arts willen worden? Loop dan mee met een lokale arts op een verpleegkunde, verloskunde en/of tandheelkunde afdeling bij een gezondheidszorgproject. Meer leren over de traditionele cultuur in Jamaica? Het Maroon Community project geeft je hier inzicht in. Maar ook door deel te nemen aan het journalistiekproject leer je veel over de politiek en cultuur van het land. Je kunt aan de slag bij geprinte media, of op een radio- of televisiestation. Als je je graag inzet voor de lokale mensen, kun je je handen uit de mouwen steken bij het bouwproject, het landbouwproject of bij het Disaster Managent project. In dit laatstgenoemde project geef je voorlichting op scholen en schrijf je evacuatieplannen, zodat de bevolking zo goed mogelijk voorbereid is op een eventuele ramp. In Jamaica bieden we ook taalcursussen aan. Je kunt ervoor kiezen om vóór of tijdens je project een taalcursus Engels of Patois te volgen, zodat je nog meer uit je project kunt halen.

Je kunt bij Projects Abroad jouw eigen start- en einddatum, jouw eigen project en jouw eigen bestemming kiezen. En of je nu een project kiest om ervaring op te doen of om ervaring te delen, wij zorgen ervoor dat jij op de juiste plek terechtkomt. Onze projecten zijn ook geschikt voor een stage of afstudeeropdracht. Daarnaast staat ons lokale personeel voor je klaar wanneer je problemen of heimwee hebt, of een praatje wilt maken. Ook zijn zij er voor de leuke dingen; er wordt één keer per week een social event georganiseerd, waarbij je met de andere vrijwilligers leuke activiteiten doet.

Meer weten? Kijk dan op www.projects-abroad.nl en begin aan jouw avontuur!
Projects Abroad Nederland
Tel: +31 (0) 78 613 13 56
www.projects-abroad.nl
Facebook: Fanpage Projects Abroad Nederland
Hyves: projects-abroad.hyves.nl
Twitter: twitter.com/projectsabroad1
Skype: projectsabroadnederland
MSN: [EMAIL=“projectsabroadnederland@live.nl”]projectsabroadnederland@live.nl

http://media.wereldwijzer.nl/vast01/ww.1124.jpg

http://media.wereldwijzer.nl/vast01/ww.1125.jpg

http://media.wereldwijzer.nl/vast01/ww.1126.jpg

http://media.wereldwijzer.nl/vast01/ww.1127.jpg