Vrijwilligerswerk doen in Guatemala? Laat je informeren op 14 januari in Arnhem!

In Guatemala zijn er verschillende projecten waar wij (Travel Active) nog vrijwilligers voor zoeken. We zoeken onder meer nog mensen voor een bouwproject in Guatemala. Samen met Guatemalteekse bouwvakkers bouw jij eenvoudige huizen. In Guatemala duurt het negen dagen om een huis met drie kamers, een douche en toilet te bouwen. Zodra de woningen klaar zijn trekken arme gezinnen er in.

Voor op een project net buiten Quetzaltenango zijn we op zoek naar vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan de gezondheid van de lokale bevolking. Het project is gericht op arme mensen en zij kunnen er terecht voor gratis eerste hulp en medicijnen. [SIZE=1][COLOR=black][SIZE=2]Daarnaast biedt het project hulp aan opvangcentra en weeshuizen en doet het er alles aan om de gezondheidssituatie van kinderen te verbeteren. Als vrijwilliger wordt je hulp enorm gewaardeerd.

Wil jij meer weten over hoe jij de lokale bevolking kunt ondersteunen en er achter komen welke mogelijkheden er nog meer zijn om [COLOR=blue]vrijwilligerswerk in Guatemala te gaan doen via Travel Active? Kom dan naar de infodag op 14 januari in Arnhem!
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]