Vrijwilligerswerk doen in Bolivia? Laat je informeren in Arnhem op 14 januari!

In Bolivia zijn een aantal vrijwilligersprojecten die nog een extra paar handen kunnen gebruiken? Wij (Travel Active) helpen deze projecten vrijwilligers te zoeken. Voor een internaat voor kinderen met een geestelijke of lichamelijke beperking worden nog mensen gezocht. [FONT=Meta-Normal][FONT=Meta-Normal][SIZE=1][SIZE=2][COLOR=black]Je helpt deze kinderen bij hun huiswerk, brengt ze naar school en verzorgt het eten. Ook organiseer je leuke activiteiten, zoals dansen, zingen en sporten.

Een ander project ligt in de stad Sucre, in het zuiden van Bolivia: een verzorginghuis voor ouderen. [FONT=Meta-Normal][SIZE=1][COLOR=#4b4c4e][FONT=Meta-Normal][SIZE=1][COLOR=#4b4c4e][FONT=Meta-Normal][SIZE=1][COLOR=#4b4c4e][SIZE=2][COLOR=black]Als vrijwilliger houd je alles schoon, help je de bewoners in bad te doen en assisteer je bij eventuele therapie. Daarnaast kun je meehelpen met het organiseren van activiteiten als dans, muziek of handarbeid. [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/FONT][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]W[/FONT]il jij meer weten over hoe jij de lokale bevolking kunt ondersteunen en er achter komen welke mogelijkheden er nog meer zijn om vrijwilligerswerk in Bolivia te gaan doen via Travel Active? Kom dan naar de infodag op 14 januari in Arnhem!