Laat je tijdens de info-bijeenkomst informeren over vrijwilligerswerk in Bolivia

Wil jij meer weten over vrijwilligerswerk in Latijns-Amerika? Kom dan naar een vrijwilligerswerk infobijeenkomst van Travel Active! Laat je informeren door het vrijwilligerswerk team, ontdek welke ondersteuning Travel Active kan bieden bij jouw reis en laat je inspireren door oud-deelnemers die hun ervaringen met jou delen.

Upcoming events:

  • 8 februari: vrijwilligerswerk info-avond Utrecht
  • 16 februari: vrijwilligerswerk infomiddag Venray
  • 24 maart: vrijwilligerswerk & Wildlife infodag Eindhoven

Aanmelden voor één van de bijeenkomsten kan via de website van Travel Active.

In Bolivia zijn een aantal vrijwilligersprojecten die nog een extra paar handen kunnen gebruiken? Voor een internaat voor kinderen met een geestelijke of lichamelijke beperking worden nog mensen gezocht. [SIZE=1][SIZE=2][COLOR=black]Je helpt deze kinderen bij hun huiswerk, brengt ze naar school en verzorgt het eten. Ook organiseer je leuke activiteiten, zoals dansen, zingen en sporten.

Een ander project ligt in de stad Sucre, in het zuiden van Bolivia: een verzorginghuis voor ouderen. [SIZE=1][COLOR=#4b4c4e][SIZE=1][COLOR=#4b4c4e][SIZE=1][COLOR=#4b4c4e][SIZE=2][COLOR=black]Als vrijwilliger houd je alles schoon, help je de bewoners in bad te doen en assisteer je bij eventuele therapie. Daarnaast kun je meehelpen met het organiseren van activiteiten als dans, muziek of handarbeid. [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=1][SIZE=1][COLOR=#4b4c4e]

[SIZE=2][COLOR=black]Hopelijk tot ziens op één van onze bijeenkomsten![/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]