Vrijwilligersreis India!

**Nog geen idee wat je deze zomer wilt gaan doen? Ervaar het echte India in 3 weken en ga met ons mee op verkenning! Laat je betoveren door dit land en help mee in een vrijwilligersproject! **

De reis bestaat uit een combinatie van vrijwilligerswerk en verschillende excursies. Tijdens de eerste 2 weken verblijf je in Jaipur, de hoofdstad van Rajasthan.Als vrijwilliger kun je meewerken in een straatkinderenproject of je kunt Engelse lessen geven op een lokale school. Je werkt van maandag t/m vrijdag en de excursies zijn in de weekenden gepland.Tijdens het programma in Jaipur verken je de stad en breng je een bezoek aan de heilige stad Pushkar, bekend om zijn kamelenfestival en hetPushkar meer waaraan prachtige tempels en terrassen liggen.

Na deze twee weken ga je op verkenning door het noorden van India en breng je een bezoek aan Agra met zijn Taj Mahal, één van de zeven architectonische wereldwonderen. Ook ga je naar de Gouden Tempel in Amritsar. In Dharamshala in het noordoosten van India, kun je rondlopen tussen de monniken en met een beetje geluk een glimp opvangen van de Dalai Lama. De reis wordt afgesloten met een 3-daagse trekking naar de toppen van de Himalaya.

De reis wordt in internationaal groepsverband gedaan en start op 29 juni, 13 juli en 27 juli 2013

Kijk voor meer informatie op onze website!