Voor Een Jaar Naar America

Hallo

ik zou graag volgend school jaar voor een jaar naar america New york willen

ik zou graag willen weten waar ik allemaal info vandaan zou kunnen halen voordat ik naar america kan vertrekken

verder wil ik dit jaar nog wel even me rijbewijs halen{ moet alleen me theorie nog halen en dan mag ik afrijden}en me school afmaken.

ps wie zijn er nog meer van plan om zo iets te gaan ondernemen

groetjes hester

Ik weet niet precies hoe oud je bent, maar probeer het eens via Travel Active te regelen. Deze reizen zijn redelijk goedkoop en je gaat ge-organiseerd. Dit is dan wel een jaar High School, dus je moet in de leeftijdscategorie vallen.
Ik heb zelf ook gekeken om zo’n tripje te maken, maar ik viel letterlijk achterover van de bedragen, dit niet via Travel Active maar gewoon via andere instanties. Omdat ik ook new York verslaafd ben sinds mijn laastste bezoek in Augustus ging ik voor de Columbia university.
Je rijbewijs kun je beter in Nederland halen, puur omdat ze in America met Autatische geschakelde bakken rijden, en ik meen dat wanneer je je rijbewijs op een Auto bak haald je dan niet in een Manual gear mag rijden, andersom is dit wel het geval. Neem dit eerst rustig door voordat je een flinke investering doet en je daarna bij kunt betalen om je Europese rijbewijs te halen.

Ik wil ook heel graag naar new york. Heb gekeken bij travel active maar wil graag naar een universiteit. aangezien ik niet in de leeftijdscategorie voor de high school val. daar wil eigenlijk graag weten hoe jij dat hebt gedaan calitomnication.

Groetjes Sandra