Villa te huur Diani Beach Mombasa Kenia

Hallo.
Voor degene die een onvergetelijke vakantie aan de kust in Kenia wil beleven hebben wij onze nieuwe villa te huur in de periode dat wij er zelf niet zijn. Volledig ingericht en met personeel. Vanuit Diani kunt u op safari naar Tsavo national park. Voor meer informatie stuurt u het beste een mailtje. Adres :dewitpeter172@gmail.com

Hallo.
Voor degene die een onvergetelijke vakantie aan de kust in Kenia wil beleven hebben wij onze nieuwe villa te huur in de periode dat wij er zelf niet zijn. Volledig ingericht en met personeel. Een goede kennis van ons kan voor een safari zorgen vanuit Mombasa, tevens kunt u bij haar ook terecht voor een huur auto (saloon car) voor 25euro p/dag all-inclusief ook 4X4 huur pris 72euro p/dag . Ook voor transfer vanuit vliegveld Mombasa naar onze villa in Diani. Voor meer informatie stuurt u het beste een mailtje. Adres :dewitpeter172@gmail.com.

Beste Peter en Helen,

We willen jullie bedanken voor ons verblijf in jullie villa in Diani Beach.We hebben een fantastiche vakantie gehad.Ook een word dnk aan jullie personeel,de concierge<de duitser<,tuinman,huishoudster en beveiligers.We vonden het prachtige om s´ochtends gewekt te worden door het gezang van de vele vogels.Onvergetelijk.We komn zeker terug naar jullie villa.

We hebben erg genoten van bar/Cave restaurant <forty thieves< waar je met je voeten in het zand geniet van je pilsje.

Nog wat,de safari naar Tsavo National Park was geweldig.Bedankt Susan van [EMAIL=“tristantours@gmail.com.Volgende”]tristantours@gmail.com.Volgende keer gaan we naar Masai Mara.

Groetjes, Tiana en Hans de vries

Hallo.
Voor degene die een onvergetelijke vakantie aan de kust in Kenia wil beleven hebben wij onze nieuwe villa te huur in de periode dat wij er zelf niet zijn. Volledig ingericht en met personeel. Een goede kennis van ons kan voor een safari zorgen vanuit Mombasa, tevens kunt u bij haar ook terecht voor een huur auto (saloon car) voor 25euro p/dag all-inclusief ook 4X4 huur pris 72euro p/dag . Ook voor transfer vanuit vliegveld Mombasa naar onze villa in Diani. Voor meer informatie stuurt u het beste een mailtje. Adres :dewitpeter172@gmail.com. Zie onze website
www.vakantievillakenia.nl