Verloting: We geven het boek "Fietsen langs brouwerijen" weg!

Onlangs ontvingen we op een bijeenkomst van het Belgisch Verkeersbureau het boek “Fietsen langs brouwerijen: Een 700 KM lange bierroute in afzonderlijke etappes door Nederland, België en Frankrijk”. We willen dit boek graag weggeven!

België is met zijn honderden biersoorten natuurlijk het bierland bij uitstek. Maar ook in Noord-Brabant en Zuid-Limburg en het departement Nord in Frankrijk zijn er vele brouwerijen waar een heerlijk bier wordt gebrouwen.
Een dertigtal brouwerijen wordt in deze gids bezocht. Niet alleen micro-brouwerijen maar ook giganten als Dommelsch en Jupiter worden beschreven. De route loopt langs interessante plaatsen waaronder Hasselt, Valkenburg, Luik, Durbuy, Dinant, Rochefort en Chimay. Buiten deze toeristenoorden vindt de fietser rust op fietspaden en stille wegen en volop natuurschoon.

We verloten dit boekje onder de Premium en Premium Plus leden van Wereldwijzer.nl Je kunt dan een WW mailtje sturen naar de Redactie waarin je aangeeft dat je mee wilt doen met de verloting. Je hebt t/m 6 maart de tijd, op 7 maart wordt er uit de Premium en Premium Plus leden een winnaar getrokken!

Wooooohhhhh brouwerijen!