Van Verre Reizen – individuele reizen op maat naar Maleisië

Van Verre reizen
Van Verre heeft zich als reisorganisatie gespecialiseerd in individuele reizen naar Azië. Onze reizen zijn stuk voor stuk maatwerkreizen, afgestemd op uw wensen. Van Verre richt zich op reizigers die nieuwsgierig zijn en geïnteresseerd in de cultuur en natuur van verre streken. Onze reizigers kiezen voor kwaliteit en flexibiliteit.

Reizen door Maleisië is een fantastische ervaring
Reizen door Maleisië betekent verschillende werelden ontdekken. Schitterende bounty-stranden met wuivende palmbomen en de oudste regenwouden ter wereld maken het tropische Maleisië tot een geweldig vakantieland. Geografisch gezien bestaat Maleisië uit twee delen, die van elkaar gescheiden worden door de Zuid-Chinese zee. West-Maleisië is gelegen tussen Thailand en Singapore. Het oostelijke deel van Maleisië, Borneo, bestaat uit de staten Sabah en Sarawak. U kunt een privérondreis maken door Maleisië, die beide delen van het land combineert, of u kunt er voor kiezen om een van beide gebieden te bezoeken. Waar u ook voor kiest, reizen door Maleisië is een fantastische ervaring.

[FONT=Times]Met Van Verre naar Maleisië
Van Verre organiseert privévakanties naar Maleisië; u reist dus met uw eigen gezelschap. Dit geeft u veel vrijheid tijdens het reizen. U stopt wanneer u wilt en kunt op uw gemak foto’s nemen of een wandeling maken door een dorpje. Samen met een van onze landendeskundigen bepaalt u van te voren de route van uw reis, zodat u zeker weet dat de reis voor u alleen maar hoogtepunten zal bevatten. Lees meer over wat Van Verre u te bieden heeft op het gebied van Maleisië reizen.

[FONT=Times]Verschillende rondreizen door Maleisië
Van Verre organiseert een aantal standaard rondreizen door Maleisië. Deze kunt u uiteraard aanpassen aan uw wensen. De reisduur en focus van deze rondreizen loopt uiteen. Zo kunt u in negentien dagen alle hoogtepunten van Maleisië langs reizen. U kunt zich ook helemaal richten op een bepaalde streek in Maleisië, zoals West-Maleisiëof Borneo. Bekijkt u bijvoorbeeld eens de schitterende rondreis door de jungle van Borneo op de website.
[/FONT]
[FONT=Times][FONT=Times]Sfeervolle hotels
Tijdens uw rondreis door Maleisië slaapt u in sfeervolle en bijzondere hotels. We maken zo veel mogelijk gebruik van karakteristieke en kleinschalige middenklasse hotels. Bekijk onze hotels in Maleisië.
[/FONT][/FONT]
[FONT=Times][FONT=Times][FONT=Times]U kunt op onze website ook alleen vliegtickets naar Maleisië boeken. Wij hebben goede afspraken met toonaangevende luchtvaartmaatschappijen, waardoor wij vliegtickets naar Maleisië kunnen aanbieden tegen een zeer scherp tarief.[/FONT][/FONT][/FONT]

[FONT=Times][FONT=Times][FONT=Times][FONT=Times]Andere bestemmingen
Naast bijzondere reizen naar Maleisië, biedt Van Verre ook mooie reizen aan naar andere bestemmingen in Azië. Wat dacht u van Indonesië, met zijn vele eilanden. Of de prachtige stranden van Thailand. Maar ook China, Vietnam, Laos, Cambodja en Tibet hebben de avontuurlijke reiziger veel te bieden. Onze landenspecialisten helpen u graag verder.[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]

.